Hvad får man ud af en (god) økonomisk rådgiver?

Hvis du identificerer mål for din virksomhed, skaber du grundlag for økonomisk vækst. Som økonomisk rådgiver ser jeg din virksomhed som en unik helhed, så du lærer at træffe de rigtige beslutninger på vejen mod dine drømme.

Rigtig mange virksomhedsejere og selvstændige kontakter mig, fordi de har brug for hjælp til regnskab og bogføring. De er trætte af de utallige søvnløse nætter, der er en velkendt bivirkning ved ikke at føle kontrol over sin økonomi.

At føle økonomisk ro er nemlig helt grundlæggende for ro i tilværelsen. Men at opnå den ro kræver mere end bare regnskab og bogføring. Du kan læse hvilke krav du skal stille til din revisor eller bogholder her.

Men hvis du vil skabe den bæredygtige vækst, der er nøglen til mere tid og frihed i dit økonomiske liv, skal vi sammen op i helikopterperspektivet og se på din virksomhed som unik helhed.

En økonomisk rådgiver ser din virksomhed som tal i et Excel-ark. En god økonomisk rådgiver ser helheden bag tallene. Hvis du udelukkende ser på bundlinjen, overser du det vigtigste. Alt det, der skaber værdi i din virksomhed.

Som økonomisk rådgiver kombinerer jeg økonomi, strategi og mindset. På den måde bliver hele din virksomheds værdi samlet og løftet til et helt nyt niveau.

Fra regnskab og bogføring til mål og drømme

Tanken om at opnå sine drømme lyder jo dejlig for de fleste. Måske også for dig, hvis du sidder fast i gamle rutiner i din virksomhed, der forhindrer dig i at nå dine mål.

Men hvordan gør jeg dine tanker om at opfylde dine drømme til virkelighed?

I dag findes der rigtig mange businessmentorer, der tilbyder rådgivning til virksomheder. De hjælper dig med at identificere, hvad der er vigtigt for dig i din virksomhed, og hvordan du kommer derhen. De kortlægger udfordringer og løsninger og kan gøre et vigtigt stykke arbejde for, at din virksomhed rykker sig nærmere på dine mål.

De klassiske revisorer, kaster de et knivskarpt blik på dit regnskab og søger for at lovgivningen er overholdt og får tallene til at give mening. Det overblik er afgørende for, at du  kan skabe økonomisk vækst i din virksomhed.

Min spidskompetence som økonomisk rådgiver er at kombinere de to tilgange. Jeg er uddannet i årsregnskaber, momsfradrag og bogføring. Men jeg ved også fra privat og professionel erfaring, at der bag tallene er en historie, som skal frem i lyset, hvis du skal nå dine mål.

Samtidig er det væsentligt at du, som ejerleder, og din forretning går hånd i hånd. At I følges ad. Hvis du føler din virksomhed styrer dig, fremfor at du styrer din virksomhed, så er du reelt ansat i din virksomhed. Det kan være med til at skabe frustration og håbløshed, der forhindrer økonomisk vækst.

Derfor skal vi værdisætte din virksomhed. Det handler både om det konkrete niveau, som prisjusteringer og salgskanaler. Men det gælder også på et abstrakt plan. Vi skal identificere, hvad der gør din virksomhed unik på markedet, så kunderne får lige så meget brug for dig, som du har for dem.

Økonomisk rådgivning er vejen til færre søvnløse nætter

Hvis du sidder fast i din virksomhed, kan det virke uoverskueligt at komme videre. Gode råd fra venner og familier, er velment, men kan virke forstyrrende, hvis du arbejder i døgndrift for at få alting til at hænge sammen. Det forstår jeg godt. Jeg har selv været der.

Derfor ved jeg også, at det kræver kompetent rådgivning at komme videre. Den kan jeg tilbyde dig, så du i fremtiden kan træffe de rigtige beslutninger.

En (god) økonomisk rådgiver er det rigtige for dig, hvis du har en drøm om flere penge, mere tid og styr på din økonomi. Hvis din virksomhed styrer dig, selvom det burde være omvendt. Hvis du ønsker færre søvnløse nætter, hvor du bekymrer dig om din økonomi.

 Lyder det som noget for dig? Så kontakt mig for et uforpligtende møde om, hvordan vi sammen kan udvikle din virksomhed, så du kan opnå dine mål og drømme.

Blogindlæg:

Her på bloggen deler jeg ud af min viden omkring økonomi, vækst og meget mere. Du kan læse mine seneste blogindlæg her.

Er du færdig med at famle rundt i blinde og knokle for hver en krone?

Vil du have bedre økonomi - et stærkt fundament og vil du mærke mere lethed i dine salg?

Loading...