Vi dykker ned i, hvad der skal til for at optimere din indtjening på en mere effektiv måde, skabe tryghed omkring din økonomi og frigøre tid til at forfølge dine drømme. Vi identificerer og finjusterer det, der allerede fungerer godt i din forretning for at maksimere den værdi, du leverer til dine kunder

Jeg foretager en analyse af dine muligheder for at øge bundlinjen og skabe en forretning, hvor du udleverer dit fulde økonomiske potentiale og bidrag. Efter vores session vil du have en skræddersyet vækststrategi og en konkret handlingsplan, der vil forbedre din bundlinje og sætte skub i din forretning her og nu.

Dit unikke bidrag er værdifuldt, selvom det måske endnu ikke er tydeligt i kroner og ører. Jeg forstår, at det, du bringer til bordet, er af stor betydning, og at du gør en væsentlig forskel i verden omkring dig. Men når økonomien ikke flyder, er der noget, der blokerer pengestrømmen, og den ønskede økonomiske frihed udebliver.

Klarsyn på din økonomi henvender sig til dig, der ønsker at bidrage fra et sted af indre ro, med overskud på kontoen og lethed i dine beslutninger. Du er klar til at handle med det samme for at se økonomiske resultater her og nu!

Vækstforløb hos Louise Voss

Praktisk og pris:

Du booker og betaler din session herunder, prisen er 4987 kr. eks moms. Indtil d. 31. maj er der begrænset antal sessioner til 2.499 kr. eks moms. 

Når du har booket din session, modtager du en refleksionsopgave samt forslag til datoer for sessionen. Reflektionsopgaven udfylder du inden vi afholder vores session.

Sessionen tager 2 timer, og bliver optaget på zoom, du får den tilsendt efterfølgende.

Louise gjorde det soleklart hvad min udfordring i min forretning er – og hvordan jeg kan komme videre.

Bare at lave reflektions opgaven satte gang i mange nye tanker og indsigter hos mig, der blev omsat til konkrete tiltag og handlinger under sessioner

Jeg er aldrig blevet set så tydeligt og klart før, som af dig Louise – og jeg har talt med mange

Det er så skønt ved dig, Louise – du ser direkte igennem mig. Og hæver mig til et højre sted end jeg selv troede var muligt.

Louise har en evne til at ramme, og prikke til mine blokeirnger. Tusind tak for det.

Efter din session har du en vækststrategi og en konkret køreplan, så du kan forbedre din bundlinje og skabe vækst i din forretning her og nu. 

Du har et bidrag der er unikt, som kan kan tjene gode penge til dig med den rette strategi, så du anvender din tid, dine penge og din energi så den giver dig mest mulig økonomi tilbage. 

Loading...