Giv dig selv lønforhøjelse – der holder

Det føles helt fantastisk dejligt at kunne gøre det.

Drømmer du om at give dig selv en lønforhøjelse der kan mærkes? Og at vide du kan få det udbetalt hver måned fremadrettet? Så du hver måned ved hvad du får i løn? Kunne du tænke dig at det ikke er resterne efter at alle andre er betalt der er til dig, men at du kender din månedsløn hver måned? Og at du ved der er penge nok til at betale den?

Jeg holdt en lille medarbejdersamtale med mig selv, og
besluttede at jeg fortjente en lønforhøjelse?

..… nej, sådan foregik det naturligvis på ingen måde. Jeg har en klar plan der er i tråd med min overordnede strategi for hvad jeg selv skal have i løn fra min virksomhed – og den følger jeg.

Jeg har i det sidste 1,5 år udbetalt det samme beløb til mig selv hver eneste måned, nemlig det jeg skal bruge i min privatøkonomi – resten har jeg ladet være i min virksomhed og størstedelen har jeg brugt til at investere i at udbygge min forretning så den er gearet til at følge med den vækst jeg lige nu oplever.

Min plan har hele tiden været , at når jeg giver mig selv en lønforhøjelse, skal det være en reel lønforhøjelse – det vil sige at det først sker når jeg er sikker på at økonomien i min virksomhed kan bære den højere omkostning fremadrettet.

Hvis min løn svinger hver måned, giver det uro både i min privatøkonomi og i min virksomhedsøkonomi og det er jeg ikke interesseret i.

Så i dag besluttede jeg, med ro i maven, at det er tid til en lønforhøjelse, fordi jeg ved at min virksomhed kan bære det fremadrettet.

I aften inviterer jeg min familie ud at spise – det synes jeg vi alle sammen har fortjent.

 

Kærlig hilsen
Louise Voss 

Blogindlæg:

Til dig, der gerne vil vide mere om bedre bundlinje, økonomi og strategi

Her på bloggen deler jeg ud af min viden omkring økonomi, vækst og meget mere. Du kan læse mine seneste blogindlæg her.

Få tips I din indbakke til at skabe en virksomhed, du kan være stolt af

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du en gang i ugen kan modtage tips og viden omkring økonomi og vækst direkte i din indbakke.

*Bare rolig, jeg lover, at jeg kun sender dig ting, du kan bruge til noget (nul spam) og jeg videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger til 3. parter.

Loading...
Solidt økonomisk fundament

Sådan finder du de skjulte omkostninger i din virksomhed OG FORBEDRER DIN LIKVIDITET

Se mit websinar og ta' skridtet videre mod at få en succesfuld forretning!

Tak for din tilmelding!