Giv dig selv lønforhøjelse – der holder

 Det føles helt fantastisk dejligt at kunne gøre det.

Drømmer du om at give dig selv en lønforhøjelse der kan mærkes? Og at vide du kan få det udbetalt hver måned fremadrettet? Så du hver måned ved hvad du får i løn? Kunne du tænke dig at det ikke er resterne efter at alle andre er betalt der er til dig, men at du kender din månedsløn hver måned? Og at du ved der er penge nok til at betale den?

Jeg holdt en lille medarbejdersamtale med mig selv, og
besluttede at jeg fortjente en lønforhøjelse?

..… nej, sådan foregik det naturligvis på ingen måde. Jeg har en klar plan der er i tråd med min overordnede strategi for hvad jeg selv skal have i løn fra min virksomhed – og den følger jeg.

Jeg har i det sidste 1,5 år udbetalt det samme beløb til mig selv hver eneste måned, nemlig det jeg skal bruge i min privatøkonomi – resten har jeg ladet være i min virksomhed og størstedelen har jeg brugt til at investere i at udbygge min forretning så den er gearet til at følge med den vækst jeg lige nu oplever.

Min plan har hele tiden været , at når jeg giver mig selv en lønforhøjelse, skal det være en reel lønforhøjelse – det vil sige at det først sker når jeg er sikker på at økonomien i min virksomhed kan bære den højere omkostning fremadrettet.

Hvis min løn svinger hver måned, giver det uro både i min privatøkonomi og i min virksomhedsøkonomi og det er jeg ikke interesseret i.

Så i dag besluttede jeg, med ro i maven, at det er tid til en lønforhøjelse, fordi jeg ved at min virksomhed kan bære det fremadrettet.

I aften inviterer jeg min familie ud at spise – det synes jeg vi alle sammen har fortjent.

 

Kærlig hilsen
Louise Voss 

Blogindlæg.

Vil du have gratis tips og tricks til hvordan du udvikler din virksomhed?

Læs de seneste blogindlæg eller;

Lær at vende kritik til din fordel

Jeg har altid frygtet kritik. I mit professionelle liv, først som ansat revisor og siden ..

10 tips til økonomisk frihed i din privat økonomi

Der er ting, der er vigtigere end at have mange penge! Det er, at have ro i maven og..

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This