Gå efter pengene – så det bliver sjovt

Ved du om du tjener penge på dine ydelser og produkter?

Ved du, hvor du skal fokusere for at opnå størst overskud ved mindst muligt arbejde?

For 6 måneder siden havde jeg en kunde der i 2 år havde haft underskud i hans virksomhed. Han anede ikke hvad han skulle stille op og nævnte finanskrisen som grund til det manglende overskud.

Min kunde var nået til et punkt hvor han skulle vælge imellem at lukke sin virksomhed og få sig et job eller ændre den måde han drev virksomhed på så han begyndte at tjene penge. Vi havde en længere snak om branche, kunder, leverandører og mulige årsager til det manglende overskud.

I løbet af vores samtale stod det klart at han ikke havde styr på hvor i hans virksomhed han tjente penge. Han laver skræddersyede løsninger til private der både indebærer varer og ydelser. Han havde ikke den nødvendige information for at kunne give de rigtige tilbud til sine kunder og risikerede derfor at arbejde gratis eller tabe penge nogle dage. Helt uden at være klar over det…

Vi lavede sammen en analyse af økonomien i hans virksomhed. Dette brugte vi som udgangspunkt for at lave en ny målsætning for ham og hans virksomhed, og en strategi der kortsigtede fokuserede på at tjene penge og langsigtet fokuserede på at få den virksomhed og det arbejdsliv han drømmer om.

Nu 6 måneder senere har min kunde en klar vej at gå, og han ved at han tjener penge hver dag han arbejder. Det gør det lidt sjovere at gå på arbejde. Til næste år forventer han overskud, og vi planlægger lige nu de næste skridt i hans virksomhed.

Vil du være sikker på at du tjener penge når du sælger noget?

Vil du have et solidt økonomisk fundament at arbejde ud fra så du kan udfolde din kreativitet?

Jeg er uddannet revisor og har gennem årene set hvordan virksomheder bruger deres ressourcer på en måde så de ender med at træde vande i stedet for at få fremdrift. Efter jeg selv er blevet selvstændig, er det blevet min mærkesag, at hjælpe virksomheder til at få fokuseret vækst. Det er bare sjovere at tjene penge i sin virksomhed.

 

Kærlig hilsen
Louise Voss 

Blogindlæg:

Til dig, der gerne vil vide mere om bedre bundlinje, økonomi og strategi

Her på bloggen deler jeg ud af min viden omkring økonomi, vækst og meget mere. Du kan læse mine seneste blogindlæg her.

Få tips I din indbakke til at skabe en virksomhed, du kan være stolt af

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du en gang i ugen kan modtage tips og viden omkring økonomi og vækst direkte i din indbakke.

*Bare rolig, jeg lover, at jeg kun sender dig ting, du kan bruge til noget (nul spam) og jeg videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger til 3. parter.

Loading...
Solidt økonomisk fundament

Sådan finder du de skjulte omkostninger i din virksomhed OG FORBEDRER DIN LIKVIDITET

Se mit websinar og ta' skridtet videre mod at få en succesfuld forretning!

Tak for din tilmelding!