Jeg hjælper virksomhedsejere med at skabe virksomheder de er stolte af.

Du har mål og drømme  – jeg ser skridtene derhen.

Jeg har haft min egen virksomhed siden 2012, og ved hvad det kræver at skabe en virksomhede der giver overskud – og som jeg kan være stolt af. 

 Jeg ser og oplever verden i processer og mønstre. Derfor ser jeg også dig og din virksomhed som et resultat af alle de processer og skridt du har taget indtil i dag. Alt det du har gjort har taget dig langt. Stort tillykke med det fra mig til dig.   

 

Dine mål og drømme er et udtryk for hvem du er. Ofte vokser vores mål og drømme i takt med at vi vokser, og oplever at vi har en større værdi og impact i verden. Hvis du har nye må og drømme der er endnu større end dem du startede ud med, og er fast besluttet på at nå dem. Så kan jeg hjælpe dig. 

Jeg gør dine mål skarpe og fokuseres – men aldrig mindre

Jeg ser skridtene imod dine mål tydeligt og klart

Dine beslutninger og handlinger skal støtte op om dine drømme, det hjælper jeg med  

 

Ofte blive vi først på vildspor af ydre omstændigheder, og derfor bliver vejen til den succes du drømmer om i din virksomhed længere end den behøver at være. 

Jeg kender følelsen af at gå i ring, og ikke komme nogen vegne, men jeg kender også løsningen. den kan jeg lære dig. 

Kærlig hilsen 

 

Louise

 

Hvad siger mine kunder om mig?

“Jeg kan kun anbefale Louise”

“Louise har hjulpet SMILfonden med at få sat ting i system. Vi har fået optimeret en masse processer omkring løn og bogføring, som har sparet tid og giver tryghed. Vi har fået lagt en god bund for at organisationen kan vokse sig stor og stærk. ”

Sisse Fisker
Direktør SMILfonden

Hvad siger mine kunder om mig?

“Louise har styr på det for mig, så jeg ikke skal bruge energi på det.”

Jeg fik anbefalet Louise, da jeg skulle stifte nyt firma. Jeg ledte efter en ny revisor og havde kontakt med flere, men jeg syntes ikke rigtigt, at kemien var der. Da jeg talte med Louise, forstod hun med det samme, hvad jeg havde brug for – og det hele lød tjekket og skønt.

Louise sender mig for eksempel en mail, når der skal indberettes moms.

Så spørger jeg: Skal jeg foretage mig noget?

Hun svarer: Nej.

Og det er sådan, jeg gerne vil have det: At hun har styr på det for mig, så jeg ikke skal bruge energi på det.”

Morten Jacobsen
Indehaver, Morten Jacobsen Make-up Effects

Hvad siger mine kunder om mig?

“Louise er SÅ meget mere end bare en revisor.”

Hvis du har brug for den billigste revisor, der ordner dine regnskaber und nichts weiter, så er Louise ikke den du leder efter. Louise er SÅ meget mere end bare en revisor.

Ved hendes knivskarpe blik for detaljen og min forretnings muligheder og højeste potentiale, har hun gang på gang hjulpet mig til at træde ind i MIT højeste potentiale.

Fra at føle mig som et rodehovede, en uprofessionel amatør der ikke har styr på de formelle sider af min forretning, hjælper hun mig hver eneste gang ind i en tilstand af overblik, ro i maven og en oplevelse af at være Direktør i min virksomhed.

Det er ingen underdrivelse at sige, at samarbejdet med Louise har fået mig op i en helt anden liga, og højnet mit professionelle selvværd betragteligt. Med store konsekvenser til følge.

Jeg er blevet mere modig. Mere tydelig. Mere visionær. Det har betydning for mig, personligt, og for den virksomhed jeg udvikler hele tiden. For mig er dette virkelig investeringen værd –og mere til.

Marie Moesgaard
Familiedialogen

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest