“Jeg har prøvet at ramme bunden, men også rejst mig igen. Derfor ved jeg, at jeg kan vise dig vejen til den succes, du fortjener.”

Jeg ved, at du nok skal klare den. At du nok skal få succes med det, du drømmer om.

… Men jeg ved også godt, at det kan være svært, når man står midt i kaosset. Hvis økonomien er problematisk, fylder det hos dig. Det er klart, for det er dit liv og dine drømme, det handler om. Men jeg ved, at jeg kan bære det, der er svært, for dig. Med penge og økonomi kan jeg bære alt. Og jeg kan rumme de svære snakke. For jeg ved, at det nok skal blive godt igen, hvis vi går direkte efter det sammen.

Jeg er uddannet revisor – men jeg plejer at sige, at jeg læser mellem tallene. Derfor er jeg godt rustet til at se de skridt, der skal til for, at du får den succes, du drømmer om. Jeg ser rigtig mange virksomhedsejere, der spænder ben for sig selv – simpelthen fordi de gør tingene sværere, end de behøver at være. Derfor er det min mission at få lethed ind i både mit og mine kunders liv.

Mit mål er, at du bliver stolt af det, du har skabt

Der er jeg selv nået til i dag. Selvfølgelig kan vi altid optimere og forbedre måden, vi gør tingene på og de resultater, vi opnår. Men i bund og grund handler det om, at vi alle sammen bliver stolte af det, vi kan, og af den succes, vi skaber gennem hele processen.

Du kan godt se, hvor du gerne vil ende – men du har svært ved at se vejen derhen

Du har helt sikkert mål og drømme for dig og din virksomhed. Men måske du har svært ved at visualisere, hvordan du når derhen – en af mine styrker er, at jeg kan se de skridt for dig. Men også, at jeg ved, at målene og drømmene aldrig stopper med at udvikle sig – præcis ligesom os og vores virksomheder.

Jeg har haft min egen virksomhed siden 2012. Med andre ord: Jeg ved, hvad det kræver at skabe en virksomhed, der giver overskud – og som jeg kan være stolt af. Jeg ser og oplever verden i processer og mønstre. Derfor ser jeg også dig og din virksomhed som et resultat af alle de processer og skridt, du har taget indtil i dag. Alt det, du har gjort, som har taget dig langt. Stort tillykke med det fra mig til dig.

Jeg ved at der er noget værdi inde i dig, som ikke står på din bankkonto endnu.

Det ved du sikkert også selv. For du drømmer sikkert om, hvordan det kommer til at føles, når det hele går op i en højere enhed. Dine mål og drømme er et udtryk for, hvem du er. Ofte vokser dine mål og drømme i takt med, at du vokser – måske fordi du ser, at du har en stor værdi for den verden, du lever i – og at du rent faktisk kan gøre en forskel.

Måske har du prøvet at nå dine mål. Og nu sat dig nye mål og fået nye drømme – som er endnu større end dem, du startede med. Hvis du er klar til at gå målrettet efter at nå dem, så er du det helt rette sted. For det vil jeg elske at hjælpe dig med at opnå. Og hos mig kan du ikke drømme for stort. Du kan ikke være for meget her. Du skal have den power tilbage, som du fortjener.

Derfor kommer du heller aldrig til at høre mig be’ dig om at gøre dine mål mindre – men vi skal gøre dem skarpere og mere fokuserede. Og så skal vi finde en struktur og en vej frem, som gør, at alle dine beslutninger og handlinger støtter op omkring dine drømme.

Kender du følelsen af, at noget omkring dig fører dig på vildspor på vejen til dine mål og drømme? Det er en virkelig ærgerlig følelse. Fordi det også betyder, at vejen til din succes bliver længere, end den behøver at være. Den følelse kender jeg alt for godt. For jeg ved, hvordan det føles at gå i ring og ikke komme nogen vegne. Jeg ved, hvordan det er, men jeg ved også, hvordan du bryder med den stilstand. Det kan jeg også lære dig. En step-by-step plan, der hjælper dig med at stille skarpt og holde fokus, er et rigtigt godt sted at starte.
Du ved, du kan levere noget til verden (det ved jeg også, at du kan) – men du kan bare ikke få det ud. Det fortjener både du og dine kunder, så det vil jeg gerne hjælpe dig med – det er derfor, jeg går på arbejde hver dag.

Blogindlæg:

Til dig, der gerne vil vide mere om bedre bundlinje, økonomi og strategi

Her på bloggen deler jeg ud af min viden omkring økonomi, vækst og meget mere. Du kan læse mine seneste blogindlæg her.

Få tips I din indbakke til at skabe en virksomhed, du kan være stolt af

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du en gang i ugen kan modtage tips og viden omkring økonomi og vækst direkte i din indbakke.

*Bare rolig, jeg lover, at jeg kun sender dig ting, du kan bruge til noget (nul spam) og jeg videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger til 3. parter.

Loading...
Solidt økonomisk fundament

Sådan finder du de skjulte omkostninger i din virksomhed OG FORBEDRER DIN LIKVIDITET

Se mit websinar og ta' skridtet videre mod at få en succesfuld forretning!

Tak for din tilmelding!