Alle de store ting jeg har opnået i mit liv, har jeg opnået ved at højne min bevidsthed, lande nye indsigter og skabe klarhed over mine skridt

Hej, jeg er Louise Voss. Jeg læser bag dine tal og forbinder dem med dig, og dine handlinger.

Dermed ser hvad der er muligt for dig, og hvad der blokerer for at du opnår alt det du drømmer om.  

Jeg giver dig overblik og klarhed i den , og viser dig vejen til indre ro og en stærk intuition. Og så følger pengene på kontoen og den gode økonomi. 

Jeg ser det der ikke stemmer i det store økonomiske regnestykke, som består af din tid, din energi, dine penge og dine relationer.

Selvstændig med børn

 Jeg vil være stolt af det jeg giver videre – det er min vigtigste drivkraft i dag

Du skal leve livet, og du skal leve godt. Sådan lever jeg også i dag. 

Men sådan har jeg ikke altid levet. Jeg har hele mit liv følt at der var mere i verden, end jeg havde foran mig. Og jeg ville have mere, mere, mere.

Det var delvis rigtigt, fordi der er mere materiel værdi og penge end jeg voksede op med, Men jeg kunne ikke se alt det jeg allerede havde omkring mig. Og jeg anerkendte ikke alt det jeg opnåede i min karriere da jeg var i 20érne. 

Når der bliver hældt flere penge ned i en spand med huller i, så bliver spanden aldrig fyldt. 

Min drivkraft var ubalanceret, og det har krævet intenst arbejde at få balanceret min drivkraft fri af min energetiske historie, og det kræver dagligt fokus at forblive i den balance. 

Jeg kan se om din drivkraft er et spejl af dine værdier, eller om dine energetiske historier, har fået lov at lede dine handlinger. 

Når penge og status går forrest og får lov til at lede showet, bliver du blind for den økonomi der ligger lige for fødderne af dig. Jagten på penge tager din frihed, i stedet for at give dig den.

Jeg løfter dit blik fra det du ikke selv kan se, og viser dig den værdi der allerede er tilstedet i dig og i din forretning. Når det udfolder sig, kan du lede med klarhed og lethed, fordi du kender din vej og bruger din intuition som drivkraft.

Jeg ved at der er noget værdifuldt i dig, som ikke står på din bankkonto endnu

Du ved det også. For du drømmer om, hvordan det vil føles, når det hele går op i en højere enhed. Dine mål og drømme er et udtryk for, hvem du er. Ofte vokser dine mål og drømme i takt med, at du vokser – måske fordi du ser, at du har en stor værdi for den verden, du lever i – og at du rent faktisk kan gøre en forskel.

Har du prøvet at nå dine mål? Og har nu sat nye mål og skabt nye drømme – som er endnu større. Hvis du er klar til at gå målrettet efter at nå dem, så er du det helt rette sted. For det vil jeg elske at hjælpe dig med at opnå. Og hos mig kan du ikke drømme for stort. Du kan ikke være for meget her. Du skal have den power tilbage, som du fortjener.

Derfor kommer du heller aldrig til at høre mig be’ dig om at gøre dine mål mindre – men vi skal gøre dem skarpere og mere fokuserede. Og så skal vi finde en struktur og en vej frem, som gør, at alle dine beslutninger og handlinger støtter op omkring dine drømme.

Kender du følelsen af, at noget omkring dig fører dig på vildspor på vejen til dine mål og drømme? Det er en virkelig ærgerlig følelse. Fordi det også betyder, at vejen til din succes bliver længere, end den behøver at være. Den følelse kender jeg alt for godt. For jeg ved, hvordan det føles at gå i ring og ikke komme nogen vegne. Jeg ved, hvordan det er, men jeg ved også, hvordan du bryder med den stilstand. Det kan jeg også lære dig. En step-by-step plan, der hjælper dig med at stille skarpt og holde fokus, er et rigtigt godt sted at starte.
Du ved, du kan levere noget til verden (det ved jeg også, at du kan) – men du kan bare ikke få det ud. Det fortjener både du og dine kunder, så det vil jeg gerne hjælpe dig med – det er derfor, jeg går på arbejde hver dag.

Blogindlæg:

Her på bloggen deler jeg ud af min viden omkring økonomi, vækst og meget mere. Du kan læse mine seneste blogindlæg her.

Er du færdig med at famle rundt i blinde og knokle for hver en krone?

Vil du have bedre økonomi - et stærkt fundament og vil du mærke mere lethed i dine salg?

Loading...