Jeg hjælper virksomhedsejere med at tage ansvaret tilbage, så de selv styrer deres succes.

Jeg snakker med mine kunder i øjenhøjde.

Jeg har selv haft min egen virksomhed siden 2012, og ved hvad det kræver. Jeg har selv været selvstændig i en årrække, og ved at det er let at miste fokus som virksomhedsejer.

Ofte får ydre omstændigheder lov til at diktere vores succes og det fører til alt for lange arbejdsdage uden at virksomheden oplever vækst og udvikling. Det har jeg selv gjort op med i min virksomhed.

Jeg kender følelsen af at være ved at drukne i administrative opgaver, og jeg har fået jag i maven når der tikker en mail ind fra skat – fordi jeg har været bange for om jeg har glemt noget eller om der nu er penge nok på kontoen til at betale moms næste gang.

Min tilgang er at regnskab og administration i en virksomhed, ikke skal fylde mere end det egentlig behøver. Det kræver noget struktur og system i tingene.

Hvad siger mine kunder om mig?

“Jeg kan kun anbefale Louise”

“Louise har hjulpet SMILfonden med at få sat ting i system. Vi har fået optimeret en masse processer omkring løn og bogføring, som har sparet tid og giver tryghed. Vi har fået lagt en god bund for at organisationen kan vokse sig stor og stærk. ”

Sisse Fisker
Direktør SMILfonden

Hvad siger mine kunder om mig?

“Louise har styr på det for mig, så jeg ikke skal bruge energi på det.”

Jeg fik anbefalet Louise, da jeg skulle stifte nyt firma. Jeg ledte efter en ny revisor og havde kontakt med flere, men jeg syntes ikke rigtigt, at kemien var der. Da jeg talte med Louise, forstod hun med det samme, hvad jeg havde brug for – og det hele lød tjekket og skønt.

Louise sender mig for eksempel en mail, når der skal indberettes moms.

Så spørger jeg: Skal jeg foretage mig noget?

Hun svarer: Nej.

Og det er sådan, jeg gerne vil have det: At hun har styr på det for mig, så jeg ikke skal bruge energi på det.”

Morten Jacobsen
Indehaver, Morten Jacobsen Make-up Effects

Hvad siger mine kunder om mig?

“Louise er SÅ meget mere end bare en revisor.”

Hvis du har brug for den billigste revisor, der ordner dine regnskaber und nichts weiter, så er Louise ikke den du leder efter. Louise er SÅ meget mere end bare en revisor.

Ved hendes knivskarpe blik for detaljen og min forretnings muligheder og højeste potentiale, har hun gang på gang hjulpet mig til at træde ind i MIT højeste potentiale.

Fra at føle mig som et rodehovede, en uprofessionel amatør der ikke har styr på de formelle sider af min forretning, hjælper hun mig hver eneste gang ind i en tilstand af overblik, ro i maven og en oplevelse af at være Direktør i min virksomhed.

Det er ingen underdrivelse at sige, at samarbejdet med Louise har fået mig op i en helt anden liga, og højnet mit professionelle selvværd betragteligt. Med store konsekvenser til følge.

Jeg er blevet mere modig. Mere tydelig. Mere visionær. Det har betydning for mig, personligt, og for den virksomhed jeg udvikler hele tiden. For mig er dette virkelig investeringen værd –og mere til.

Marie Moesgaard
Familiedialogen

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest