Mit mindset om penge og værdiskabelse arbejder nu for mig  

Freelancepilates v/Birthe Brosolat  

forståelse af mig der bestemmer den værdi. Mindsettet om penge og værdiskabelse, og at kunne glemme janteloven er afgørende for at skabe vækst. At jeg nu kan stå frem og sige at jeg er det her værd, fordi jeg skaber denne værdi, og samtidig turde at sige farvel til de kunder der ikke har den samme oplevelse.

Jeg har fået indspark jeg aldrig har fået før

Det mest værdifulde ved at være i forløb, at det ikke bare er online og at jeg skal udfylder et skema. Men jeg har haft Louise at sparre med og hun tør stille spørgsmål og udfordrer de antagelser og overbevisninger jeg har – og giver indspark til tanker jeg overhovedet ikke ville have selv. Det rykker mig og min forretning.

Men 1:1 sparring har været det mest værdifulde, det er det vigtigste. Det er det der får mig til at flytte mig, jeg har en jeg står til regnskab overfor og skal vende tilbage til.

 

Ændring af mindset er alle pengene værd

Ændring af mindsettet er det der er mest værd og det er svært at matche ud i hvad det er værd i penge. Får jeg den investering tilbage i forhold til det jeg kommer til at sælge, det er en måde at se det på. Den investering jeg har gjort, kan jeg bruge udover at være en forretning. Louise har givet mig struktur og overblik over min økonomi, og hjulpet mig da jeg skulle skalere min business op. At få rykket mit mindset ud af lønmodtagertankegangen, fjernet janteloven og forstå værdisætning som redskab har ændret på den måde jeg driver min forretning på, men også den måde jeg lever på privat.

Jeg har meget mere fokus og ro nu, jeg ved hvordan min langsigtede strategi ser ud og hvilke skridt jeg skal tage, både i driften af virksomheden og økonomisk. Det hele hænger sammen nu. Og jeg forstår sammenhængen imellem mine indtægter, omkostninger og resultat, det troede jeg også jeg gjorde før jeg mødte Louise – men det gjorde jeg faktisk ikke…

Det har været afgørende at have Louise at sparre med, at turde stille de svære spørgsmål selv og den anden vej at Louise har udfordret mine antagelser og overbevisninger.

%

Stærkere forretningskvinde

%

Forbedret resultat

%

Tjent investeringen hjem

Cases:

Læs, hvad andre siger om at arbejde sammen med mig

Jeg er stolt af mine kunders succeshistorier

Mine mål, strategi og værdi hænger sammen nu – det giver resultater

Jeg har levet af min filmvirksomhed i tre år. Før jeg startede forløbet hos Louise, var jeg..

Investeringen er jo småpenge

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt k..

Er du færdig med at famle rundt i blinde og knokle for hver en krone?

Vil du have bedre økonomi - et stærkt fundament og vil du mærke mere lethed i dine salg?

Loading...