Mine mål, strategi og værdi hænger sammen nu – det giver resultater

Tine, Direktør og filmproducent i Lumuma Films

Jeg har levet af filmvirksomhed i tre år. Før jeg startede forløbet hos Louise, var jeg fanget i et hamsterhjul. Jeg drømte om at have overskud, men var slave af mit arbejde. I dag træffer jeg bevidste valg om, hvad der gavner min virksomhed. Det har resulteret i en utrolig ro og en tydelig økonomisk gevinst.

Jeg ønskede mig en virksomhed, der gav mig overskud til at udvikle nye projekter og gøre det, jeg er bedst til. Det kan jeg nu. Takket være Louise.

Vejen til en stærkere virksomhed

Louise har lært mig at gøre mine mål tydelige og min virksomhedsstrategi skarp. Hun har vist mig, at fokus på detaljerne er vigtigt, men at helikopterblikket kan vise mig vejen til en stærkere virksomhed.

Min marketing, mine sociale medier og hele min backend er blevet optimeret. Det kommer jeg til at høste de økonomiske frugter af. Jeg har skabt struktur i min virksomhed og sat rammer for salg og drift. Førhen var det frustrerende ikke at have nok tid til at eksekvere mine idéer. Men allerede nu har jeg overblik og overskud til at føre dem ud i livet.

 

Økonomisk og personlig frihed

Det her forløb er en genvej til succes og en investering, der kommer mange gange igen økonomisk og personligt. Du opnår en følelse af frihed, ro og overskud.

Jeg valgte Louise som mentor, fordi hun virkelig har fingeren på pulsen. Louise er ekstremt dygtig til at analysere min virksomhed og identificere udfordringer, jeg ikke engang selv opdager. Det er meget unikt.

Cases:

Læs, hvad andre siger om at arbejde sammen med mig

Jeg er stolt af mine kunders succeshistorier

Mine mål, strategi og værdi hænger sammen nu – det giver resultater

Jeg har levet af min filmvirksomhed i tre år. Før jeg startede forløbet hos Louise, var jeg..

Investeringen er jo småpenge

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt k..

Er du færdig med at famle rundt i blinde og knokle for hver en krone?

Vil du have bedre økonomi - et stærkt fundament og vil du mærke mere lethed i dine salg?

Loading...