Investeringen er jo småpenge

Ea Sonne Lafranz fra Bevar Mig Vel v/ Ea Sonne Lafranz, selvstændig i 11 år

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt kommer til at betyde, en vanvittig god indkomst og vækst i virksomheden, er det jo småpenge. Investeringen er i at få en vanvittig god viden og et solidt fundament at bygge videre på. Samtidig gør Louises erfaring, at hun sparer mig for en masse dårlige investeringer, der kunne have kørt min virksomhed i sænk.

Jeg kan se vækst nu

Langt om længe begynder jeg at se vækst, jeg begynder at få bedre styr på det at drive virksomhed og sætte mine egne værdier – det er noget jeg har haft rigtig svært ved. Særligt prissætning har været svært – og at jeg driver min forretning ud fra mine præmisser og ikke kundernes. Forståelsen af at mine kundskaber og de resultater jeg kan skabe for folk, er grunden til de vælger mig. Fremfor at jeg hele tiden skal sørge for at presse mig selv i pris og hele tiden knokle mere og mere for at være sikker på, at der kommer penge ind. Der er en anden vej, og den har Louise vist mig.

 

Det jeg synes virkede langt væk og uoverskueligt, er indenfor rækkevidde

Det har været en kæmpe øjenåbner at være med på det her forløb. Jeg har fået helt nyt fokus, mindset og retningslinjer, så jeg selv kan styre min virksomhed. Uden et ordentligt mindset, kan jeg ikke skabe vækst uden at knokle.
Jeg kan absolut anbefale andre at investere i Louise. Jeg havde ikke skænket det en tanke, at fundamentet var så vigtigt. Jeg var bare gået i gang med at bygge huset. Louise sætter retningen og siger: “Du skal lige have styr på det og det og det, ellers skvatter det sammen og så fungerer det ikke”.

%

Tjent investeringen hjem

%

Øget omsætning i egen virksomhed

%

Stærkere forretningskvinde

Cases:

Læs, hvad andre siger om at arbejde sammen med mig

Jeg er stolt af mine kunders succeshistorier

Mine mål, strategi og værdi hænger sammen nu – det giver resultater

Jeg har levet af min filmvirksomhed i tre år. Før jeg startede forløbet hos Louise, var jeg..

Investeringen er jo småpenge

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt k..

Er du færdig med at famle rundt i blinde og knokle for hver en krone?

Vil du have bedre økonomi - et stærkt fundament og vil du mærke mere lethed i dine salg?

Loading...