Bestyrelseskandidat Louise Voss

Hvad kendetegner egentlig godt bestyrelsesarbejde?

Som jeg ser det, findes der to måder at drive en virksomhed på. Den gamle måde og den nye måde. Engang var et godt produkt nok til at skabe en god forretning. Det handlede kun om at være tilgængelig på markedet, uanset om du solgte bildæk, bogreoler eller badeferier. Sådan er det ikke længere. I dag skal man sælge en følelse. Med andre ord kan du ikke tilbyde bildæk uden en fortælling om den frihed, forbrugerne mærker, første gang de sætter sig bag rattet.

I mit mangeårige arbejde som revisor for en bred vifte af virksomheder har jeg alt for ofte oplevet, at professionelt bestyrelsesarbejde arbejder ud fra den gamle måde at drive forretning på. Der kan  mangle et helhedsbillede af deres virksomheden, der skaber den helt særlige fortælling om netop deres brand. Og den er nødvendig, hvis man vil udvikle sin virksomhed i takt med tiden og nå sine økonomiske mål.

Som bestyrelseskandidat kan jeg kombinere den gamle og den nye måde at drive forretning på. Jeg kan tilbyde en helhedsorienteret tilgang, der sammensmelter økonomi og strategi. Før i tiden talte vi om intelligenskvotienten, IQ. I dag taler vi om den emotionelle intelligens, EQ. Det er med en forståelse for begge, at jeg kan være med til at skabe vækst i din virksomhed.

Professionelt bestyrelsesarbejde med kvinder i bestyrelsen

Rigtig mange danske bestyrelser udnytter ikke potentialet ved EQ, en årsag kan være at de ikke har nogen kvinder i bestyrelsen. Faktisk har halvdelen af landets største virksomheder ikke en bestyrelseskvinde. Når kvinder har en stol ved bordet, er det typisk i familiedominerede virksomheder, hvor bestyrelsesposten er gået i arv.

Det har betydning, fordi kvinder udgør halvdelen af befolkningen, og dermed også i princippet halvdelen af kunderne. Strategisk vil det sige, at en sammensætning med både mænd og kvinder i bestyrelsen kan give konkurrencefordele for virksomhederne. Som revisor kan jeg sagtens se på din økonomi og lave et årsregnskab. Men det er først, når jeg forstår dine mål og de værdier der er i virksomheden, at jeg kan hjælpe din virksomhed ud i verden, så du faktisk kan tjene flere penge.

Vi skal ikke have kvinder i bestyrelser, bare fordi vi er kvinder. Vi skal have kvinder i bestyrelserne i dag, fordi kvinder besidder andre kompetencer end mænd. Her mener jeg ikke de faglige kompetencer, som kvinder og mænd besidder på lige fod. Men den mere helhedsorienterede tilgang til virksomheder, som kvinder i nogle tilfælde er stærkere i. Når alle kompetencer kommer i spil i bestyrelser, vil det afspejles i virksomheden, både hos medarbejdere og på bundlinjen.

Alternativt kan virksomhederne gå glip af et stort, uudnyttet potentiale, der kan være nøglen til vækst i vores moderne verden.

Når bestyrelsesarbejde indgår i den økonomiske vækst

Min løsning til bestyrelser, der er fanget i den gammeldags måde at drive virksomhed på, er derfor værdi. Præcis ligesom, at kvinder i bestyrelsen kan bidrage med en ny helhedsorienteret værdi, skal virksomheder – og deres bestyrelser – også kende deres værdi for at skabe økonomisk vækst.

Det betyder blandt andet, at man som virksomhed ikke kun ligger under for kundens behov, men i lige så høj grad gør sig til en attraktiv udbyder for kunden. Det handler om overensstemmelse mellem de indre og ydre forventninger til virksomhedens værdi.

Hvad kan jeg gøre med en bestyrelsespost?

Helt konkret kan jeg hjælpe med at identificere virksomhedens mål, så du kan tilpasse din organisations strategi til verden og markedet, som de ser ud i dag. Jeg ved fra erfaring, hvordan man vender skuden fra den gamle til den nye måde at drive en succesfuld forretning på.

Jeg har været virksomhedsejer siden 2012 og har tidligere været bestyrelsesmedlem i Nordic South African Business Association. Jeg arbejder på daglig basis for at udvikle virksomheder, der er stagneret på vejen mod deres mål og drømme. Min spidskompetence er at identificere problemer og finde en løsning med udgangspunkt i en helhedsorienteret tilgang til lige præcis din virksomhed.

Jeg har personlig og professionel erfaring med at kombinere det gode arbejdsliv og en virksomhed i vækst. Det kan jeg tilbyde som bestyrelseskandidat.

Skal jeg hjælpe jer i din virksomheds bestyrelse eller advisory board?

Det kan jeg tilbyde din bestyrelse:

  • Sammensmeltning af økonomi og strategi.
  •  360 graders blik på din unikke virksomhed.
  •  Struktureret og fokuseret tilgang til udviklingen af din forretning.
  •  Skarpt øje for flaskehalse, der tilbageholder økonomisk vækst.
  •  Mange års erfaring med udvikling af SMV’er.
Blogindlæg:

Til dig, der gerne vil vide mere om bedre bundlinje, økonomi og strategi

Her på bloggen deler jeg ud af min viden omkring økonomi, vækst og meget mere. Du kan læse mine seneste blogindlæg her.

Få tips I din indbakke til at skabe en virksomhed, du kan være stolt af

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du en gang i ugen kan modtage tips og viden omkring økonomi og vækst direkte i din indbakke.

*Bare rolig, jeg lover, at jeg kun sender dig ting, du kan bruge til noget (nul spam) og jeg videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger til 3. parter.

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Louise som bestyrelseskandidat

Tak for din tilmelding!

Solidt økonomisk fundament

Sådan finder du de skjulte omkostninger i din virksomhed OG FORBEDRER DIN LIKVIDITET

Se mit websinar og ta' skridtet videre mod at få en succesfuld forretning!

Tak for din tilmelding!