5 ting jeg ikke vidste da jeg fik mit CVR nummer

Da jeg besluttede at blive selvstændig, skænkede jeg det ikke en tanke at en virksomhed skal ledes og styres.

Jeg fik mit CVR nummer uden at overveje;

  • hvor kunderne skulle komme fra
  • hvor meget jeg ville arbejde
  • Hvordan min økonomi ville være

Det vil sige at jeg nok havde en forestilling om det fede liv som selvstændig med fleksible arbejdstider og en masse frokoster ude i byen. Desværre gik jeg lige i fælden og gjorde det samme som alle de andre gjorde, det betød at jeg endte med en masse arbejdstimer uden det store økonomiske overskud!!

Lige indtil jeg BESLUTTEDE at det skulle være slut med lange arbejdsdage, uro og bøvl. min vej til at arbejde mindre og tjene mere kom ikke fra den ene dag til den anden. Det krævede en ændring af mit mindset, det krævede at jeg tog min forretning alvorligt og det krævede at jeg lavede en fokuseret strategi.

Det vigtigste jeg har lært på min rejse er disse 5 ting.

  • Du er selv flaskehals for væksten i starten
  • Hvis du ikke har et mål, når du det heller ikke
  • At selv en revisor skal se på sit regnskab for at bevare overblikket
  • Min egen løn er det der skaber stabilitet privat og i virksomheden
  • At øge omsætning uden fokus på omkostningerne er spild af tid

Siden har jeg haft et klart mål med min virksomhed, og arbejder hver dag fokuseret imod målet.

Hvad vil du med din forretning? Vil du mere? Er du færdig med de lange arbejdsdage og bøvlet – og klar til at have den fleksibilitet i dit arbejdsliv som du drømte om da du blev selvstændig? Vil du have mere tid og flere penge?

Så gør det nu, tag springet og udnyt hele dig i din virksomhed. Følg drømmen, lav strategien og nå målet;-) Jeg vil gerne hjælpe dig med at bygge et solidt fundament, som din virksomhed kan vokse fra.

Kærlig hilsen
Louise 

Blogindlæg.

Vil du have gratis tips og tricks til hvordan du udvikler din virksomhed?

Læs de seneste blogindlæg eller;

Lær at vende kritik til din fordel

Jeg har altid frygtet kritik. I mit professionelle liv, først som ansat revisor og siden ..

10 tips til økonomisk frihed i din privat økonomi

Der er ting, der er vigtigere end at have mange penge! Det er, at have ro i maven og..

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest