5 ting jeg ikke vidste da jeg fik mit CVR nummer

Da jeg besluttede at blive selvstændig, skænkede jeg det ikke en tanke at en virksomhed skal ledes og styres.

Jeg fik mit CVR nummer uden at overveje;

  • hvor kunderne skulle komme fra
  • hvor meget jeg ville arbejde
  • Hvordan min økonomi ville være

Det vil sige at jeg nok havde en forestilling om det fede liv som selvstændig med fleksible arbejdstider og en masse frokoster ude i byen. Desværre gik jeg lige i fælden og gjorde det samme som alle de andre gjorde, det betød at jeg endte med en masse arbejdstimer uden det store økonomiske overskud!!

Lige indtil jeg BESLUTTEDE at det skulle være slut med lange arbejdsdage, uro og bøvl. min vej til at arbejde mindre og tjene mere kom ikke fra den ene dag til den anden. Det krævede en ændring af mit mindset, det krævede at jeg tog min forretning alvorligt og det krævede at jeg lavede en fokuseret strategi.

Det vigtigste jeg har lært på min rejse er disse 5 ting:

  • Du er selv flaskehals for væksten i starten
  • Hvis du ikke har et mål, når du det heller ikke
  • At selv en revisor skal se på sit regnskab for at bevare overblikket
  • Min egen løn er det der skaber stabilitet privat og i virksomheden
  • At øge omsætning uden fokus på omkostningerne er spild af tid

Siden har jeg haft et klart mål med min virksomhed, og arbejder hver dag fokuseret imod målet.

Hvad vil du med din forretning? Vil du mere? Er du færdig med de lange arbejdsdage og bøvlet – og klar til at have den fleksibilitet i dit arbejdsliv som du drømte om da du blev selvstændig? Vil du have mere tid og flere penge?

Så gør det nu, tag springet og udnyt hele dig i din virksomhed. Følg drømmen, lav strategien og nå målet;-) Jeg vil gerne hjælpe dig med at bygge et solidt fundament, som din virksomhed kan vokse fra.

Kærlig hilsen
Louise 

Blogindlæg:

Her på bloggen deler jeg ud af min viden omkring økonomi, vækst og meget mere. Du kan læse mine seneste blogindlæg her.

Er du færdig med at famle rundt i blinde og knokle for hver en krone?

Vil du have bedre økonomi - et stærkt fundament og vil du mærke mere lethed i dine salg?

Loading...