Sandheden om mit fede liv som selvstændig

Da jeg besluttede at blive selvstændig, skænkede jeg det ikke en tanke at en virksomhed skal drives. Jeg startede bare min virksomhed uden at overveje ret meget om hvor kunderne skulle komme fra, hvor meget jeg ville arbejde og hvordan min økonomi skulle se ud. 

Det vil sige at jeg nok havde en forestilling om det fede liv som selvstændig med fleksible arbejdstider og en masse frokoster ude i byen. Desværre gik jeg lige i fælden og gjorde det samme som alle de andre gjorde, det betød at jeg endte med en masse arbejdstimer uden det store økonomiske overskud!! 

Lige indtil jeg BESLUTTEDE at det skulle være slut med lange arbejdsdage, uro og bøvl. 

Det kom ikke fra den ene dag til den anden, det krævede en dyb indånding, og det krævede at jeg tog mig selv om min forretning alvorligt.  

Siden har jeg haft et klart mål med min virksomhed, og arbejder hver dag fokuseret imod målet. 

Hvad vil du med din forretning? Vil du mere? Er du færdig med de lange arbejdsdage og bøvlet – og klar til at have den fleksibilitet i dit arbejdsliv som du drømte om da du blev selvstændig? Vil du have mere tid og flere penge? 

Så gør det nu, tag springet og udnyt hele dig i din virksomhed. Følg drømmen, lav strategien og nå målet;-) Jeg vil gerne hjælpe dig med at bygge et solidt fundament, som din virksomhed kan vokse fra.  

Kærlig hilsen  
Louise 

Er du interesseret i at maksimere både dit udbytte og tid?

Så kunne det være mit webinar var noget for dig. I dette webinar kommer jeg omkring hvordan du kan vækste dit økonomiske resultat ved hjælp af 5 trin, og hvilke faser du som virksomheder, bliver nødt til at gennemgå.

Blogindlæg.

Jeg blev kaldt uprofessionel

Jeg har altid frygtet kritik. I mit professionelle liv, først som ansat revisor og siden som selvstændig økonomisk rådgiver, har jeg altid undgået konfrontationer og konflikter – og derfor været alt for sød og eftergivende.  Konsekvensen af at være for sød og...

10 tips til at få flere penge i din privatøkonomi

Der er ting, der er vigtigere end at have mange penge! Det er, at have ro i maven og styr på økonomien på vejen imod økonomisk succes. Du får aldrig mange penge, hvis ikke du får styr på det grundlæggende først.   Herunder er mine bedste 10 tips...

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest