Sandheden om mit fede liv som selvstændig

Da jeg besluttede at blive selvstændig, skænkede jeg det ikke en tanke at en virksomhed skal drives. Jeg startede bare min virksomhed uden at overveje ret meget om hvor kunderne skulle komme fra, hvor meget jeg ville arbejde og hvordan min økonomi skulle se ud. 

Det vil sige at jeg nok havde en forestilling om det fede liv som selvstændig med fleksible arbejdstider og en masse frokoster ude i byen. Desværre gik jeg lige i fælden og gjorde det samme som alle de andre gjorde, det betød at jeg endte med en masse arbejdstimer uden det store økonomiske overskud!! 

Lige indtil jeg BESLUTTEDE at det skulle være slut med lange arbejdsdage, uro og bøvl. 

Det kom ikke fra den ene dag til den anden, det krævede en dyb indånding, og det krævede at jeg tog mig selv om min forretning alvorligt.  

Siden har jeg haft et klart mål med min virksomhed, og arbejder hver dag fokuseret imod målet. 

Hvad vil du med din forretning? Vil du mere? Er du færdig med de lange arbejdsdage og bøvlet – og klar til at have den fleksibilitet i dit arbejdsliv som du drømte om da du blev selvstændig? Vil du have mere tid og flere penge? 

Så gør det nu, tag springet og udnyt hele dig i din virksomhed. Følg drømmen, lav strategien og nå målet;-) Jeg vil gerne hjælpe dig med at bygge et solidt fundament, som din virksomhed kan vokse fra.  

 

Kærlig hilsen  

Louise 

Vil du læse mere?

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest