Har du gæld til skat eller moms, der holder dig tilbage fra at gøre det du godt kunne tænke dig? Ligger du ind imellem vågen, fordi din økonomi ikke er helt som du drømmer om den skal være??

Måske er du flov over at du har stiftet gæld, fordi folk med gæld er sådan nogle der ikke har styr på det?

Det skal DU IKKE VÆRE FLOV OVER! Jeg er helt med på at familien Danmark indimellem sidder og peger fingre af dem, der er havnet i luksusfælden – fordi de har brugt for mange penge, oftest mange flere end de tjener. Og det er da dumt, det kan vi godt blive enige om.

Men jeg ser meget anderledes på en gæld, du som virksomhedsejer har stiftet.

Gæld til skat eller moms er nemlig tegn på at DU HAR TJENT PENGE. Ikke at du har BRUGT penge. PUNKTUM!

Sandsynligvis har du tjent mere end du forventede og haft stor succes fra starten. Derfor har du brugt din tid på at passe din forretning og din kunder, og knap så meget tid på at få de administrative ting til at spille. Det kan jeg da sagtens forstå – hvem vil ikke hellere bruge deres tid på det der er det allersjoveste og som giver penge i kassen? Jeg har talt med mange virksomhedsejere der er endt med en stor skattegæld, fordi de var succesfulde. De allermest succesfulde virksomhedsejere kommer nemlig ofte så godt fra start i deres virksomheder, at pengene strømmer ind og så løber virksomhedsejeren hurtigere og hurtigere for at følge med. Er det sket for dig?

Og så virker skat og moms ikke så vigtigt, fordi alt går så godt og du har haft lidt for travlt. Så bliver det udskudt og udskudt og udskudt.

En dag er det blevet udskudt liige længe nok, regnskab, skat og moms. Og så risikerer du at det bliver dyrt. Fordi skatten og momsen er brugt på at reinvestere i virksomheden. Pengene er væk, og jo større succes du har haft, jo mere skylder du til skat.

Det gør ondt at have en skattegæld. Du er fyldt med dårlig samvittighed over ikke at have styr på sit regnskab, samtidig med at dine omgivelser tror du har kæmpe succes i din virksomhed. Måske er det kun dine allernærmeste der ved noget om gælden?

Men det betyder jo ikke at du er i samme kategori som dem i luksusfælden, og du behøver ikke føle skyld og skam over din situation. Du har startet en virksomhed for at TJENE PENGE, ikke brugt penge du IKKE HAVDE.

Men det kan løses, ret simpelt. Det gælder bare om at komme i gang fra en ende af, og se hvordan det egentlig ser ud. Hvor stor er din gæld reelt, og hvad kan der gøres her og nu for at begynde at få betalt tilbage?

Jeg har hjulpet mange før dig med at få styr på gælden OG den dårlige samvittighed. Vi har lagt en plan, ikke kun for gælden, men en strategi for økonomisk målstyring af virksomheden, der sikrer øget indtjening og færre omkostninger. Resultatet er flere penge til DIG. Der er ikke noget jeg ikke har set og hørt, og jeg VED du kan komme helt i mål med dine drømme.

Er du klar til at se din økonomi i øjnene, tjene nok til at betale tilbage OG sove godt om natten igen? Så LÆS HER hvordan jeg kan hjælpe dig med at få din nattesøvn igen og UDFYLD denne, så tager jeg gerne en snak med dig om dine muligheder.

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This