Vækstforløbet – til dig, der vil have styr på din økonomiske strategi og dit mindset

En stærk strategi, en solid økonomi og et skarpt mindset er det, du har brug for, for at du kan skabe den vækst, du drømmer om

Men det kan være lettere sagt end gjort. Det ved jeg godt. Måske du ved, at der skal ske noget nyt, for at du kan komme videre og vækste din forretning – men du ved bare ikke, hvordan du skal gøre. Det fortæller jeg dig i mit vækstforløb. 12 måneder – 12 moduler – der i den grad kan forandre din virksomhed og dit mindset for evigt.

Sammen lægger vi en plan

Sådan at du får:

 • Klarhed og sikkerhed i din virksomhedsdrift.
 • En langsigtet økonomisk plan og hjælp til at følge den.
 • Sparring på din forretningsstruktur, dine priser og produkter.
 • Overblik og sikkerhed i hvad du skal investere i.
 • Et solidt økonomisk fundament, der giver dig mulighed for at leve det liv, du vil.

Hvad er forskellen på de virksomheder, der får succes, og dem, der kæmper måned efter måned ?

Planen. Dem, der opnår succes, har en langsigtet plan, de går målrettet efter. De ved, hvornår de tjener penge, og hvordan de skal investere for at tjene mere. Og vigtigst af alt: De forstår, hvordan deres eget mindset kan bremse udviklingen i deres virksomhed.
Din egen villighed til at gøre noget nyt, er afgørende for, om du vil opnå det, du drømmer om. Så det er det første, du skal spørge dig selv om, før du læser videre. Er du klar til at gøre noget andet, for at der rent faktisk kan ske noget i din virksomhed (og i dig selv)? Er du klar?

Du vil gerne tjene mere – og samtidig få mere ud af de penge, du rent faktisk har

Du vil gerne have det bedste i livet (sådan er jeg også selv). Du går benhårdt efter dine mål, men du er også usikker på, hvordan du helt når derhen uden for mange omveje og for mange slag på vejen. Det er frustrerende, for du ved, at du har et kæmpe potentiale – langt større end det, du får ud af dit hårde arbejde nu – men det kan være svært at stille helt skarpt og vælge ét fokus.

Derfor har jeg skabt vækstforløbet. Sådan at du kan få overblik over din økonomi – selv når det virker allermest uoverskueligt. Du behøver ikke have en stor forkromet plan nu – du behøver ikke have styr på det hele. Det er helt okay. Det får vi sammen.

Cases:

Læs, hvad andre siger om at arbejde sammen med mig

Du kan læse, hvad flere af mine kunder siger om at samarbejde med mig her.

Mine mål, strategi og værdi hænger sammen nu – det giver resultater

Jeg har levet af filmvirksomhed i tre år. Før jeg startede forløbet hos Louise, var jeg..

Investeringen er jo småpenge

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt k..

Hvad du helt konkret får, når du committer dig til et vækstforløb hos mig

 • 1 workshop 1:1 med Louise.
 • 2 sammenhængende strategidage live med overnatning og fuld forplejning (og fuldt fokus på dig og din virksomhed).
 • 6 live temadage med fuld forplejning i København.
 • Løbende gruppekald med Louise og de andre deltagere på forløbet.
 • 1 midtvejs workshop 1:1 med Louise.
 • 2×1 times 1:1 kald med Louise.
 • Ubegrænset adgang til en lukket facebookgruppe i 12 måneder, hvor du og de andre deltagere kan støtte og lære af hinanden.

Efter forløbet vil du få

 • Klarhed og sikkerhed i din virksomhedsdrift.
 • En langsigtet økonomisk plan og hjælp til at følge den.
 • Sparring på din forretningsstruktur, dine priser og produkter.
 • Overblik og sikkerhed i, hvad du skal investere i for at bruge dine penge rigtigt.
 • Et solidt økonomisk fundament, der giver dig mulighed for at leve det liv, du vil (og som du fortjener).

Forløbet er en investering i dig selv og din virksomhed

Det er til dig, der tager dig selv seriøst – dig, som er klar til at sprænge rammerne og skabe den succes, som dit potentiale indeholder. Fordi du ikke længere vil nøjes og have en forretning, der ikke svarer til dine ønsker. Og fordi du gerne vil have kontrol over din egen økonomi og rent faktisk selv være in charge over din egen økonomi og vækst.

Der er intet som økonomi, regnskab og bogføring, der kan få virksomhedsejere til at føle sig uprofessionelle (og dumme strengt taget). Sådan skal det ikke være.

For du KAN godt få kontrol over din egen virksomheds økonomi – og rent faktisk forstå, hvad der foregår i dine regnskaber. Du KAN godt skabe et fundament for dig selv, som gør, at du aldrig mere skal være bange for, om der er penge nok til at betale moms, skat og alle de andre faste udgifter, der følger med som virksomhedsejer.

Du KAN godt tjene så mange penge, som du fortjener. Hvis du tør investere i dig selv – og tage din virksomhed dybt seriøst. Det kræver hårdt arbejde. Men hvis du er klar, er jeg også. Er du klar?

Hvad andre deltagere tænkte, før de tilmeldte sig forløbet:

#1 “Det er for dyrt”
En tidligere deltager fortæller: ”Jeg fik meget hurtigt investeringen dobbelt igen, faktisk efter første møde med Louise, ved at fjerne nogle af de omkostninger, der overhovedet ikke gjorde noget for mig.”

#2 “Jeg er ikke sikker på, at jeg kan nå det, jeg drømmer om”
En tidligere deltager fortæller: “Ændring af mindsettet er det, der er mest værd, den investering, jeg har gjort, kan jeg bruge i alle områder i mit liv for at opnå det, jeg drømmer om.”

#3 “Jeg har ikke råd”
En tidligere deltager fortæller: “Hvis du er seriøs omkring din virksomhed og er fast besluttet på at opnå succes – så har du ikke råd til at lade være. Du kan ikke opnå succes i din virksomhed, uden at have en grundlæggende forståelse for økonomi. Det kan du få her – og alle kan være med, ligegyldigt hvor lidt regnskab, moms og skat du forstår lige nu.”

Er du klar?

3 grunde til, at du virkelig bør overveje vækstforløbet

Måske er du stadig i tvivl. Det forstår jeg godt. For det handler om din virksomhed. Det betyder noget (tæt på alt) for dig. Derfor vil du gerne gøre det rigtige. Her er 3 grunde til, at jeg mener, at du bør overveje vækstforløbet, hvis du er seriøs omkring din virksomhed.

#1 Når du mister din retning i fremtiden (for det gør vi alle sammen en gang imellem), ved du, hvordan du finder dit fokus igen.

#2 Når du har styr på fundamentet i din økonomi, kommer du aldrig i pengemangel igen, fordi du ved, hvad der skal til.

#3 Du får ro og tryghed i forhold til din økonomi – både nu og men også i fremtiden.

Har du spørgsmål til vækstforløbet, eller er der noget du er i tvivl om?

Ja, tak til inspiration fra dit nyhedsbrev

Loading...