“Det vigtigste for mig er at skabe gode resultater for mine kunder.”

Læs hvad mine kunder siger.

Da skattegælden begyndte at fylde for meget, fandt jeg Louise. Hun er ikke fordømmende, som andre ville være.

Da jeg startede min virksomhed, tænkte jeg det kan jeg klare selv, det er ingen sag. Men jeg var usikker hver gang jeg skulle indberette noget.

Da jeg fik dig, viste det sig at der var flere penge at trække fra. Tidligere havde jeg ikke overblikket hver måned, og fik derfor hævet for meget privat – jeg vidste jo ikke noget om det. Derfor fik jeg en skattegæld.

Da skattegælden begyndte at fylde for meget, fandt jeg Louise. Hun er ikke fordømmende, som andre ville være.

Skattegælden har jeg stadig, men jeg har fået ro i maven og den er ubetalelig. Det er overskueligt at få min månedlige opgørelse, hvor jeg kan se de forskellige udgiftsposter. Det er en øjenåbner.

Det er ikke dyrt. Jeg er grundlæggende tilfreds, en jyde-underdrivelse. Ha ha.


Bo Antonsen

Bo’s trafikskole

Jeg vil skalere min virksomhed op og har derfor hverken tid eller lyst til at fordybe mig i bogførings- eller skatteregler

Det var en god beslutning at overdrage regnskabet til nogen der kan lave det. Det er en kæmpe lettelse ikke at have den latente frygt for at skat ringer på min dør, og der ikke er noget at vise dem. Skat ringede faktisk på efter jeg havde fået Louise som revisor, vi sendte materialet ind og der var ingen anmærkninger.  

Det er nemt at lægge bilagene over i bogføringssystemet, og det frigør mental kapacitet. Jeg vil have mest ud af det jeg har, det vil sige fuldt udbytte af skattelovgivningen, det bliver der taget hånd om.” 

Louise har givet mig struktur og overblik over min økonomi, og hjulpet mig da jeg skulle skalere min business op. At få rykket mit mindset ud af lønmodtagertankegangen, fjernet janteloven og forstå værdisætning som redskab har ændret på den måde jeg driver min forretning på, men også den måde jeg lever på privat.  

Jeg har meget mere fokus og ro nu, jeg ved hvordan min langsigtede strategi ser ud og hvilke skridt jeg skal tage, både i driften af virksomheden og økonomisk. Det hele hænger sammen nu. Og jeg forstår sammenhængen imellem mine indtægter, omkostninger og resultat, det troede jeg også jeg gjorde før jeg mødte Louise – men det gjorde jeg faktisk ikke…  

Det har været afgørende at have Louise at sparre med, at turde stille de svære spørgsmål selv og den anden vej at Louise har udfordret mine antagelser og overbevisninger. 

 

Birthe Brosolat  

Uddanner movement professionels
www.freelancepilates.dk 

At have én der kan vokse med mig og mit regnskab, betyder at jeg kan få gode råd og vejledning videre om hvordan jeg kan få bygget min virksomhed op og hvilken retning den skal føres i. 

Formålet er at udbrede viden og kendskab til forebyggelse og tandpleje for demente, og de særlige problemstillinger der knytter sig hertil. Birita er ekspert indenfor dette område, og er sandsynligvis den eneste der har denne viden – derfor var det oplagt for Birita at starte sin egen virksomhed for på den måde at kunne nå både pårørende, sygeplejersker, læger, kommuner mv. 

Der er ingen tvivl om hvad jeg vil vælge bruge min tid på selv, – jeg er ikke bange for at der kommer indtægter snart. Derfor vil jeg gerne betale mig fra at bruge uforholdsmæssigt meget tid på at lave regnskab selv. Derudover får jeg tryghed ved at mit regnskab bliver gjort rigtigt og ordentligt.  

Jeg slipper for at forholde mig til bogføring, moms og skat hele tiden – det har fyldt meget fordi det har været ukendt land. Jeg brændte fingrene da jeg glemte at indberette moms, så jeg fik en kæmpe regning på et tidspunkt. Den slags ting behøver jeg ikke længere bekymre mig om, og jeg sparer en masse tid og bekymringer over om der er noget jeg overser eller bruge en masse ting på at læse ting igennem for at gøre det rigtigt – og alligevel altid være i tvivl om det er godt nok. 


Birita Ellefsen

Indehaver Demtand IVS

Jeg kan kun anbefale Louise!

Louise har hjulpet SMILfonden med at få sat ting i system. Vi har fået optimeret en masse processer omkring løn og bogføring, som har sparet tid og giver tryghed. Vi har fået lagt en god bund for at organisationen kan vokse sig stor og stærk.  

Sisse Fisker

Direktør SMILfonden

Hvis du har brug for den billigste revisor, der ordner dine regnskaber und nichts weiter, så er Louise ikke den du leder efter.

“Louise er SÅ meget mere end bare en revisor.

Ved hendes knivskarpe blik for detaljen og min forretnings muligheder og højeste potentiale, har hun gang på gang hjulpet mig til at træde ind i MIT højeste potentiale. Fra at føle mig som et rodehovede, en uprofessionel amatør der ikke har styr på de formelle sider af min forretning, hjælper hun mig hver eneste gang ind i en tilstand af overblik, ro i maven og en oplevelse af at være Direktør i min virksomhed.

Det er ingen underdrivelse at sige, at samarbejdet med Louise har fået mig op i en helt anden liga, og højnet mit professionelle selvværd betragteligt. Med store konsekvenser til følge. Jeg er blevet mere modig. Mere tydelig. Mere visionær. Det har betydning for mig, personligt, og for den virksomhed jeg udvikler hele tiden.

For mig er dette virkelig investeringen værd –og mere til.”


Marie Moesgaard

Familiedialogen

Jeg kan kun anbefale Louise!

“Jeg kan kun anbefale Louise! Hun hjælper mig og min virksomhed, måde med at tjene penge, men også med at give mig frihed til at koncentrere mig om det jeg er god til. Og det er IKKE regnskaber.”


Christina Sederqvist

Forfatter, instruktør og skuespiller

Jeg kan kun anbefale Louise!

“Jeg kan kun anbefale Louise! Hun hjælper mig og min virksomhed, måde med at tjene penge, men også med at give mig frihed til at koncentrere mig om det jeg er god til. Og det er IKKE regnskaber.”


Christina Sederqvist

Forfatter, instruktør og skuespiller

Jeg er meget glad for Louise og vores samarbejde

“Jeg har truffet det valg, at vi kun fokuserer på de kerneprocesser, der skaber merværdi for virksomheden Innovisor i dens udvikling. Vi skal ikke bruge tid på støtteprocesser som for eksempel økonomi og bogholderi.

Så derfor har jeg valgt, at det skal outsources til Louise – og det foregår upåklageligt.
Der er ikke noget med at ringe frem og tilbage, det kører bare.
Vi har mindst mulig kontakt – og det er simpelthen princippet.

Jeg véd, det kører og jeg er sikker på, at jeg hører om det, hvis det ikke gør.
Hvis du spørger mig, hvor tilliden ligger, så har jeg større tillid til Louise end til min tidligere revisor.”


Jeppe Hansgaard

Indehaver, Innovisor

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest