Investeringen er jo småpenge

Ea Sonne Lafranz fra Bevar Mig Vel v/ Ea Sonne Lafranz, selvstændig i 11 år

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt kommer til at betyde, en vanvittig god indkomst og vækst i virksomheden, er det jo småpenge. Investeringen er i at få en vanvittig god viden og et solidt fundament at bygge videre på. Samtidig gør Louises erfaring, at hun sparer mig for en masse dårlige investeringer, der kunne have kørt min virksomhed i sænk.

Jeg kan se vækst nu

Langt om længe begynder jeg at se vækst, jeg begynder at få bedre styr på det at drive virksomhed og sætte mine egne værdier – det er noget jeg har haft rigtig svært ved. Særligt prissætning har været svært – og at jeg driver min forretning ud fra mine præmisser og ikke kundernes. Forståelsen af at mine kundskaber og de resultater jeg kan skabe for folk, er grunden til de vælger mig. Fremfor at jeg hele tiden skal sørge for at presse mig selv i pris og hele tiden knokle mere og mere for at være sikker på, at der kommer penge ind. Der er en anden vej, og den har Louise vist mig.

 

Det jeg synes virkede langt væk og uoverskueligt,er indenfor rækkevidde

Det har været en kæmpe øjenåbner at være med på det her forløb. Jeg har fået helt nyt fokus, mindset og retningslinjer, så jeg selv kan styre min virksomhed. Uden et ordentligt mindset, kan jeg ikke skabe vækst uden at knokle.

Jeg kan absolut anbefale andre at investere i Louise. Jeg havde ikke skænket det en tanke, at fundamentet var så vigtigt. Jeg var bare gået i gang med at bygge huset. Louise sætter retningen og siger: “Du skal lige have styr på det og det og det, ellers skvatter det sammen og så fungerer det ikke”.

%

Stærkere forretningskvinde

%

Øget omsætning i egen virksomhed

%

Tjent investeringen hjem

Læs mere om Eas oplevelse.

Quick fix fik mig ingen vegne

Jeg havde en følelse af ikke at slå til inden forløbet. Jeg havde en følelse af, at jeg knoklede, og det stod ikke mål med det jeg tjente. Jeg havde en drøm om, hvad jeg gerne ville, men jeg formåede ikke at holde retningen. Jeg skiftede fokus hele tiden, så skulle jeg lige noget andet, så skulle jeg det og købte mig fattig i masser af webinars og hurtige løsninger, som jeg troede var sindssygt gode.

De virkede jo lige supergodt i det øjeblik, hvor jeg investerede pengene, og bagefter sad jeg bare og tænkte, at det var dumt. Det var endnu et af dem, der ryger i bunken af noget, jeg ikke får gjort. Og ganske rigtigt. I dag er jeg et helt andet sted i forhold til at have styr på virksomheden, retningen er på plads.

 

Jeg behøver ikke fejle selv

Louise har det fulde overblik over alt, hvad man skal vide i en virksomhed. Louise har erfaring, hun har trådt de her stier før, lavet fejlene og lært af dem. Og så er hun bare god til at formidle det videre, så man forstår, uden løftede pegefingre. Hun lægger ansvaret over på en selv på en god måde.

Louise er god til at guide hvordan man skal komme videre ved at sætte delmål og større mål og vejen derhen.

Louise stiller spørgsmålene, der tricker én lidt dybere ind for at finde svarene. Hun er god til lige at skubbe en lidt ud over kanten en gang imellem – på den gode måde.

 

Jeg elsker at Louise ser mit potentiale

Louise er god til at give ahaoplevelser. Jeg kan godt lide, at hun ikke er formanende på nogen måde. Jeg elsker bare, at hun ser potentialet i en. Hun er god til at fortælle os alle sammen, at vi rent faktisk udvikler os og vækster. Selvom vi måske ikke altid lige lægger mærke til det. Men det gør hun.

Jeg kan også godt lide det her med aha-oplevelser, fordi jeg får den viden, jeg skal bruge til at se, hvorfor det ikke lykkedes eller fungerede at investere eller gøre, gjorde sådan.

Det er vigtigt at have Louise med, fordi hun lige præcis får en til at gøre det bedste, man kan, fordi hun er god til at se potentialet i ens virksomhed. Hun får en til selv at se det potentiale, man rent faktisk har, så man formår at få en anden respekt og værdi omkring sig selv og de tiltag, man gør. At det man faktisk har gang i er super vigtigt, og at der er brug for en derude og for de ting, man kan. At vi er unikke på hver vores måde.

 

Jeg kan værdisætte mig selv nu, og sige at jeg er pissedygtig

Udover det jeg får personligt – for vi må heller ikke glemme den personlige udvikling i det – er det blandt andet at værdisætte mig selv og rent faktisk stå frem og sige, at jeg er god. Jeg er pissedygtig, og selvfølgelig er der brug for mig derude. Selvfølgelig er jeg det værd, som jeg gerne vil have for min tid, for mine ydelser og den for viden, som jeg giver folk med. Så har jeg også en fornemmelse af, at Louise ikke er sådan en, der bare forsvinder ud af ens liv, når forløbet her er slut, men at man stadig godt kan bruge hende lidt i forhold til noget sparring. Og så selvfølgelig også de andre, som er på teamet.

Jeg synes, at det er fantastisk, vi er et rigtig godt team alle os på holdet. Vi er her som individer med hver vores virksomhed, og vi er meget forskellige steder i vores virksomhed Alligevel formår vi at kunne bruge hinanden, det er vanvittigt konstruktivt. Så jeg synes, jeg har fået mange forskellige ting ud af det her forløb.

 Når man får sin egen personlige udvikling, der så også bliver positiv, det smitter jo også af i virksomheden, synes jeg. Det, tænker jeg, faktisk helt klart er mindsettet. For uden et ordentligt mindset, så kan du heller ikke skabe væksten andre steder. Det kan du måske godt, men så bliver det et knokleri, og så bliver det bare træls. Det bliver surt. Og så ender det måske med, at man faktisk bare ligger og tænker, at man egentlig hellere ville have et lønmodtagerjob. Drømmen bliver måske bare sådan lidt til et mareridt i stedet for. Så det er super vigtigt, at ens mindset er fundamentet for både at få økonomisk vækst og vækste på alle andre områder i sit firma. Det synes jeg i hvert fald.

Som jeg ser det, er økonomien vanvittigt vigtig, for den er den, der gør, at man kan investere og udvide. Men du kan ikke få en god og sund økonomi, før du er det sted, hvor du er overbevist om, at du har det helt rigtige. At du er nødt til at komme lidt ud af din comfort zone engang imellem for at komme i mål. Men den der comfort zone, den bliver jo bare større og større, som man kommer ud af den. Der kan jeg godt mærke, at jeg har rykket mig rigtig meget fra at have en meget lille comfort zone og lige komme lidt ud, men hver gang så vokser den jo, for jeg føler mig jo mere og mere tryg i de forskellige ting, jeg kaster mig ud i. 

Hun (Louise, red.) er også sindssygt god til at huske på de små sejre, og at vi ikke skal glemme at fejre dem engang imellem. Der skal glimmer på!

 

Jeg tror på fremtiden

Økonomien er ikke der hvor jeg gerne vil have den endnu, men jeg en fornemmelse af, at det skal den nok komme over tid. Der skal jeg bare lære at skrue mine forventninger lidt ned i forhold til, hvor hurtigt det skal gå. Fordi det er vigtigt for mig at jeg også selv kan følge med. 

Frihed halter nok også lidt lige nu. Jeg synes, at lige nu flyder det hele lidt sammen, men der er også gang i mange ting. Jeg har en uddannelse, jeg er ved at afslutte og begynder at vækste mere i det, jeg kalder min egen virksomhed. Altså nede i min egen klinik. Der er mange tanker i gang. Men jeg har det godt med det hele. 

For mig er det vigtigt at vækste langsomt i min virksomhed, så jeg kan følge med i processen.

Case nyheder.

Vil du se hvordan flere af mine kunder har udviklet sig?

Se alle cases her;

Investeringen er jo småpenge

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt k..

Jeg arbejder mindre, tjener mere og er blevet gladere

Før arbejdede jeg helt vildt meget, jeg holdt aldrig fri. Samtidig var der aldrig penge..

Interesseret i at finde ud af hvad jeg kan gøre for din virksomhed?

Tilmeld dig mit webinar, og find ud af hvad vi sammen kan gøre for at vækste din virksomhed.

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest