Jeg ville ønske jeg havde vidst det her for 15 år siden da jeg startede min virksomhed

BodyPowerMind v/ Carsten Rahe

Før jeg startede i forløb hos Louise, arbejdede jeg ikke målrettet, jeg lod dagen gå. Nu med det jeg har arbejdet er jeg blevet meget skarp. Ehg er meget mere målertte nu, tidligere gik jeg fra hvad bringer dgane tidligere gik jeg tur og vidtse ikke hvad der kom rundt om hjørnet.

Ro og overblik

Louise kigger, som revisor på mig og min virksomhed og ikke kun tallene med årsregnskabet eller bogføringen. Men hun rammer ind i min virksomhed og rammer personligt, hun ser på vækst – hun har gjort det helt klart for mig at jeg ved at ændre mine mønstre kan flytte min virksomhed til et niveau jeg ikke kunne ellers. 

Det vigtigste jeg har lært af Louise, er fokusering på målet. Gør det jeg laver målsætning og være er de to vigtigste ting jeg har lært.

Om det jeg beskæftiger mig med bringer mig i mod mit mål eller ej. Hvis jeg sidder med to opgaver vælger jeg den der bringer mig imod målet. Der er ting jeg er god til og der er ting jeg er bedre til. Det er et dagligt spørgsmål; brinegr dte her mig imod mit mål.

Den her seance med Louise har betydet at jeg har del tmin tid op, så jeg ikek lige skal sørge for noget andet mend jeg

Det mest værdifulde ved forløbet er indsigten i at jeg har en værdi som jeg kan bruge. Indsigten i processerne i min virksomhed, både med forløbet med også hvad er min egen værdi.

Det er absolut det hele værd. Det det koster med Louise kan jeg se allerede nu her inden jeg er helt færdig at det betaler sig hjem. Det har betalt sig hjem allerede nu. Havde jeg vidst det her for 15 år siden, havde jeg været et helt andet sted fordi det er så meget værd det hun laver og det hun har lært mig. Det er pengene værd og jeg ville ønske det var en del af enhver selvstændigs forretningsplan at få sat denne her vækst i gang.

Case nyheder.

Vil du se hvordan flere af mine kunder har udviklet sig?

Se alle cases her;

Investeringen er jo småpenge

Det kan godt være, at det lige nu er mange penge at investere, men når det på sigt k..

Jeg arbejder mindre, tjener mere og er blevet gladere

Før arbejdede jeg helt vildt meget, jeg holdt aldrig fri. Samtidig var der aldrig penge..

Interesseret i at finde ud af hvad jeg kan gøre for din virksomhed?

Tilmeld dig mit webinar, og find ud af hvad vi sammen kan gøre for at vækste din virksomhed.

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest