Live masterclass for 0 kr.

Hæv din pengetermostat

Sådan fjerner du dine økonomiske blokeringer og åbner for at tjene mange flere penge i din forretning. 

Vær med live på “Hæv din pengetermostat” d. 25. marts kl. 10-11.30 eller se på replay efterfølgende

Fra hjemløs til succesfuld virksomhedsejer

Når du har set masterclassen, så ved du præcis hvordan DIN unikke pengetermostat holder dig fast økonomisk, og hvad du skal gøre for at fjerne den. 

Du får kendskab til og forstår hvordan de tre pengetilstande kontrollerer dig, og hvordan du tager kontrollen tilbage, så du kan tjene de penge du drømmer om. 

Hvad siger tidligere deltagere?

Tusind tak for en virkelig inspirerende masterclass. Det er tydeligt at se hvordan jeg ødelægger mit økonomiske flow. Det skal der gøres noget ved NU. Særligt din historie med sommerhuset var meget rørende.

Din masterclass er livsændrende for mit syn på mig selv og mine penge. Det er vildt at opdage, hvordan jeg saboterer mig selv – og let jeg kan ændre det.

Tak for deling af din erfaring og viden i masterclassen. Jeg føler mig klar til at få tjene flere penge – og beholde dem på kontoen, med min nye forståelse af penge.

Kender du til det her ?

  • Du har aldrig penge nok
  • Du tjener penge nok, men de forsvinder imellem hænderne på mig
  • Du tror du har penge nok, men du er ofte i tvivl og du føler dig ikke fri og rig

Så er denne masterclass præcis hvad der kan løfte dig til et nyt niveau

Vær med live d. 25. marts kl. 10-11.30 eller på replay efterfølgende

Jeg ville ønske jeg havde vidst det her for 15 år siden, da jeg startede virksomhed, fordi jeg så havde været et helt andet sted i dag.

Carsten, ejer

 Ændring af mindsettet er det mest værdifulde. Mit mindset om penge og værdiskabelse arbejder nu for mig.

Birthe Brosolat

I dag træffer jeg bevidste valg om, hvad der gavner min virksomhed. Det har resulteret i en utrolig ro og en tydelig økonomisk gevinst.

Tine, direktør

Louises erfaring, gør at hun sparer mig for en masse dårlige investeringer, der kunne have kørt min virksomhed i sænk.

Ea, selvstændig

 Hej, jeg er Louise 

Jeg omsætter din værdi til penge, og fjerner de blokeringer, der står i vejen for din virksomheds succes og anerkendelse. 

Jeg har brugt mange år på at jagte penge og økonomisk rigdom og lykkedes rigtig godt med det. Men jeg var ikke glad, og jeg kunne ikke genkende mig selv efter mange år i et liv med andre værdier end mine egne.  

Det var først da jeg mistede ALT af materiel værdi, og derfor blev tvunget ud i en ny sårbarhed, at jeg forstod at jeg i mange år havde taget fejl af den måde penge fungerer på.

Jeg er uddannet revisor, jeg har healet min egen relation til penge og sammen med en stærk intuition, giver det mig et unikt klarsyn på, hvordan mine kunder kan åbne for at modtage, give og beholde, ikke bare penge, men alt af værdi; tid, energi og penge. 

Jeg tror på, at økonomi og forretning handler om det hele menneske. 

Jeg giver dig overblik og klarhed, og viser dig vejen til indre ro og en stærk intuition. Så  pengene på kontoen følger.

Jeg glæder mig til at tage dig med på din pengerejse.

De kærligste hilsener

Louise

Loading...