Ja, du kan godt opnå økonomisk succes – og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig…

Opnå økonomisk succes – ved at få det maksimale økonomiske potentiale ud af din virksomhed med et 5 måneders forløb hos mig.

 

Du kan nemlig både tjene flere penge OG få mere ud af dem, du har, ved at få fuldstændig styr på virksomhedens økonomi – samt få overblik over potentialet for at øge din indtjening endnu mere.

Kan du svare ja til 2 eller flere af nedenstående:

N

Vil du gerne have økonomisk succes, uden nogensinde at skulle spare? Og ved du, at dit potentiale er langt større end dine nuværende resultater, men har for travlt til at stoppe op og gå i gang med at gøre noget?

N

Tanken om ikke at kunne betale dine regninger holder dig vågen om natten og giver dig ondt i maven, og du frygter, hvad der sker på sigt, hvis du ikke snart får styr på økonomien?

N

Du ved ikke, hvordan du får overblik over økonomien, eller du kan ikke komme i gang med det – det virker alt for uoverskueligt og tidskrævende, og du ved slet ikke hvor du skal ende og begynde?

N

Frygter du, om du har penge nok til Skat og moms, og løber det dig koldt ned af ryggen ved tanken om måske at få Skat på besøg, for hvad nu hvis der er noget, der ikke er, som det skal være?

N

Vil du gerne tjene flere penge, og ved du inderst inde, at du kan komme til det – og er du i tvivl om dine priser er rigtige? Du vil have sorte tal på bundlinjen og return on investment hurtigst muligt

N

Sætter du meget ind på at nå dine mål, men er usikker på hvilken retning, der er mest lønsom?

N

Føler du dig mindre professionel end du egentlig har lyst til, fordi der er en del af din forretning som du har svært ved at styre

Et 360 graders tjek af din økonomi og dit regnskab er til dig, der vil HAVE PENGE NOK NU OG RESTEN AF DIT LIV.

Jeg ved, du kan få økonomisk succes og dermed leve det liv, du drømmer om. Jeg har set det ske for andre af mine kunder, og jeg har selv gjort det samme i min virksomhed.

Ønsker du dig:

N

At slippe for bøvlet, uroen og usikkerheden med din økonomi og dine penge? At du trygt kan læne dig tilbage velvidende at der er styr på regnskabet og at der er overskud i din virksomhed?

N

At føle dig som en professionel virksomhedsejer, der har styr på de ting, der SKAL være i orden i en forretning samt et solidt økonomisk grundlag, der giver dig mulighed for at gøre det, du er allermest kompetent til – og dermed tjene endnu flere penge?

N

At være økonomisk foran, så du ved, der er penge nok til at betale løn, regninger, moms og skat

N

Et velfunderet økonomisk grundlag at arbejde videre ud fra og vækste din virksomhed fra? Og at bruge dine penge til at sikre, øge eller opretholde din indtjening

N

At du ikke spilder penge på overflødige investeringer, og at de investeringer du laver kommer tilbage bedre end forventet

N

At bruge dit regnskab konstruktivt til at styre din virksomhed efter og at bruge et minimum af tid på administration og økonomi, fordi du har ro i maven og ved, at fundamentet er fuldstændig som det skal være?

Drømmer du om økonomisk rigdom, og om at tjene de penge, der skal til for at leve det liv, du gerne vil leve?  Ved at skabe et fundament for økonomisk overblik kan du netop få den ro og det overskud, du har brug for, så du kan bruge dine egne ressourcer langt mere optimalt, uden at skulle bekymre dig det mindste om økonomien. Du vil gå fra at være ”ansat” i din egen virksomhed til at have en forretning, hvor du ved at det kører på et professionelt plan, og at det matcher dig og din forretnings faglige og professionelle niveau.

DU:

N

vil have 100% styr på din økonomi og regnskab, så du kan tjene endnu flere penge

N

lever af din virksomhed

N

har en stabil indtjening, men vil gerne tjene mange flere penge

N

er klar til at tage næste step i din virksomhed

N

er vild med luksus

N

er en livsnyder, der vil have det bedste i livet

N

er klar til at handle

N

føler der er et ikke udlevet økonomisk potentiale i din virksomhed

Hvis du er klar til at få fuldstændigt styr på dit regnskab og din økonomi en gang for alle, er mit 360 graders forløb for dig.

Dit regnskab – hvordan står det til?

 

  1. Ja, der er helt styr på min bogføring og mit regnskab.  “Super, så er du godt på vej.”
  2. Nej, der er ikke helt styr på mit regnskab, men det får jeg.  “Alletiders.”
  3. Nej, der er ikke styr på mit regnskab. Det er en af de ting jeg gerne vil have hjælp til. “Det er jeg ekspert i, så det skal vi nok løse”

Der er helt styr på min bogføring og mit regnskab.  “Super, så er du godt på vej.”

Der er ikke helt styr på mit regnskab, men det får jeg.  “Alletiders.”

Nej, der er ikke styr på mit regnskab. Det er en af de ting jeg gerne vil have hjælp til. “Det er jeg ekspert i, så det skal vi nok løse”

Forløbet Økonomisk Succes består af følgende:

 

MODUL 1 – Sæt dit mål

Ofte løber vores virksomheder af med os, det ender med at det er kunderne, der styrer vores virksomhed. Hvad styrer du din virksomhed efter? Det er vigtigt, at du har noget at styre din virksomhed efter. Uden en målsætning er det svært at styre og lede hen imod noget. Og du risikerer, at du ikke ender der, hvor du ønsker. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at overveje, hvor du gerne vil hen med din virksomhed, både på kort sigt og på lang sigt. Et mål kan være, at du gerne vil gå på pension om 10 år OG fortsat leve som du gør nu, det kan også være at du drømmer om at sælge din virksomhed på et tidspunkt.

Men dine drømme er ikke nok til at styre din virksomhed efter, og derfor skal vi dybden med mål og delmål. Ved at fokusere på dine mål, kan vi optimere det økonomiske potentiale din virksomhed har. Det giver dig overblik, fokus og retning, så du ved, at du arbejder i den retning der er helt rigtig for dig og for din virksomhed.

 

MODUL 2 – Få overblik over dine økonomi

Mange virksomhedsejere nedprioriterer denne del, fordi de mener, at de allerede har styr på det, men hvis du ikke har de resultater, du ønsker dig, kan der være mere at hente lige der, hvor du er nu. Hvordan ser det reelt ud i din virksomhed? Økonomisk, opgavemæssigt, ressourcemæssigt. Hvor tjener du dine penge og hvordan kan der skabes nogle hurtige økonomiske resultater, så du med det samme kan se, at der sker noget på bundlinjen?

Med et glimt i øjet siger jeg ”vis mig dit regnskab, og jeg skal fortælle dig hvordan du driver din virksomhed”. Det er faktisk det, der sker nu. Jeg gennemgår og laver en analyse af din virksomheds regnskab, så jeg kan skabe et økonomisk overblik og for at spotte indtjeningsmuligheder og pengeslugere.

Det vil give dig overblik over hvor du reelt tjener dine penge, og hvor du evt. ikke tjener nok i forhold til din tid eller de omkostninger der er forbundet med indtægten.

 

MODUL 3 – Tjen flere penge nu

Vi har ofte travlt med at løbe efter penge som virksomhedsejere. For at du kan tjene penge i din virksomhed, skal du ikke bare kende dine indtægter, du skal vide, hvor du har den største lønsomhed. Det er vigtigt, at du kender dine kunder og dit marked, så du kan bruge mindst mulig penge på at markedsføre dig og på at få solgt dine produkter eller ydelser.

I modul 3 arbejder vi i dybden med dine indtægtsmuligheder, med dine kunder og hvordan du får flere af de rigtige kunder. Herunder arbejder vi i dybden med den værdi du tilbyder dine kunder.

Det betyder at du får en plan der er skræddersyet til dig, for hvordan du øger din omsætning.

 

MODUL 4 – Brug dine penge på det der giver dig flere penge

Enhver virksomhed i vækst har behov for penge på kontoen, likviditet, det kan være for at betale leverandører, det kan være fordi, der er givet lang kredit til kunder, det kan være til nye investeringer eller for at ansætte nye folk. Det kan også være for at kunne udbetale løn til sig selv som ejer.

Men det er vigtigt hele tiden at have målet for øje, også i forhold til dine omkostninger. Øger du dine omkostninger, når du tjener flere penge?

Struktur, system og en forståelse af hvordan dit forbrugsmønster er, er nøglen til at bruge dine penge på det der giver dig størst mulig omsætning. Derfor arbejder vi i modul 4 med at identificerer dit forbrugsmønster, så du kan få præcis det overblik der betyder, at du fremover bruger dine penge på det, der giver dig flere penge

 

MODUL 5 – Gør dig selv overflødig

Mange virksomhedsejere løber så hurtigt, for at tjene penge nok, at de ikke får stoppet op og sat de rentable strukturer og systemer op. Hvis du løber hurtigt, og ikke får uddelegeret det, der kan uddelegeres bliver du ved med at tjene det samme, som du gør nu.

Gør dig selv overflødig. I Modul 5 identificerer vi, hvordan du kan få tid til det, der virkelig kan øge din indtjening. Jo mere struktur og system, der kan laves i din grundforretning, jo bedre mulighed for dig til at øge din indtjening endnu mere. Når din grundforretning kører optimalt, kan du have ro i maven over økonomien og dermed lede din forretning med overblik og ro i maven.

Efter modul 5 har du en langsigtet strategi for hvordan du kan gøre dig selv til virksomhedsejer, og dermed frigøre dig selv fra den daglige drift.

På forløbet ”Økonomisk Succes” får du:

N

Et 5 måneders 360 graders analyse og gennemgang af dit regnskab og din forretning

N

Sikkerhed for, at der er styr på din økonomi og bliver ved med at være det

N

En klar plan for hvor din energi skal bruges og hvor dit fokus skal være for at du kan tjene flere penge – både på den korte og den lange bane

N

En analyse af dit regnskab, der resulterer i en klar køreplan for, hvordan du kan tjene flere penge i din virksomhed, og hvordan du strategisk skal bruge dine penge optimalt

N

Værktøjer der styrker dit lederskab af DIN virksomhed

N

Løbende opgaver der understøtter din proces

N

3 ”få penge nok” dage i Nordsjælland sammen med mig kl. 10-15 på et skønt sted med lækker forplejning

N

Skype møder i alt 5,5 timer

N

En færdig forretningsplan du kan bruge nu – og når du skal udvide din forretning i fremtiden

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest