Få styr på din økonomi

Vejen til at leve det frie liv som virksomhedsejer, er ofte fyldt med bekymringer og søvnløse nætter over økonomi og langt de fleste virksomhedsejere har på et eller andet tidspunkt i deres liv oplevet ikke at have penge nok til at betale det de skulle.

Det kan være skat og moms, kreditorer eller deres egen løn, så de ikke har kunnet betale det de skulle i deres private økonomi. Måske har du oplevet det samme, ikke at have penge nok? For mange er det kun deres allernærmeste der kender virkeligheden bag facaden, og måske kender deres partnere ikke hele sandheden.

Der går mange historier om hvor hårdt det er at være starte sin egen virksomhed, men de fleste historier går på de lange arbejdsdage og papirbunkerne der hober sig op på skrivebordet hjemme i stuen. Der er også en tendens til at de virkelig succesfulde står frem og fortæller hvordan de i årevis ikke har fået løn eller har boet på en vens sofa.

Men det er sjældent vi hører historierne, om de søvnløse nætter om hvordan økonomien slet ikke hænger sammen og hvor svært det er at holde kreditorerne fra døren. Når først du er kommet bagud med betalingerne skal der meget til at komme tilbage igen.

Det er nemlig enormt tabubelagt at have en gæld til skat eller moms, eller ikke at kunne betale sine kreditorer til tiden. Vi ser det i luksusfælden og vi krummer tæer af, hvordan deltagerne dog kunne komme så langt ud samtidig med at de ryger cigaretter og drikker cola dagligt.

Men jeg ved det det forholder sig ganske anderledes for virksomhedsejere, der hver dag knokler for at få det hele til at hænge sammen.

Jeg har prøvet det selv, og jeg har også indberettet mindre i moms i en periode for at få min likviditet til at strække. Det var ikke sjovt, at være revisor og ikke selv have styr på sin økonomi! Jeg har betalt alt tilbage i dag, og driver min virksomhed på en måde så jeg ikke kommer i samme situation igen.

Jeg har også hjulpet mange virksomheder, der har eller har haft en stor gæld til skat og moms.

Jeg ved det kan lade sig gøre at komme ud på den anden side! Også for dig.

Er du klar på at gøre det, der skal til?

Mine kunders historier taler for sig selv:

Der var f.eks. virksomhedsejeren, der ikke havde indberettet noget til skat og moms i 3 år! Men havde betalt de girokort de sendte. Da jeg lavede regnskaberne for de 3 år, og alt blev indberettet korrekt, fik han 200.000 kr. tilbage!

 

Der er også virksomhedsejeren der havde en gæld til skat på 800.000 kr. Gælden gjorde hende handlingslammet, og hun var derfor fanget i en dagligdag der gik på at tjene til sin egen løn. Dagene med at fylde hullerne i driften og det føltes som et hamsterhjul. Sammen lagde vi en plan for hvordan hun kunne tjene flere penge HER OG NU, uden at investere en masse penge i virksomheden. På 3 år kunne gælden betales tilbage, og alle hendes drømme og ønsker kunne opfyldes.

 

Der er også håndværkeren der ikke havde indberettet noget til skat eller moms i 2 år, og ikke anede hvor stor gælden reelt var. Han havde mange søvnløse nætter om hvordan det reelt stod til, og hver gang han loggede ind på skat blev han forvirret over hvad der var op og ned. Da jeg talte med skat første gang, kunne de heller ikke svare mig på hvor meget han reelt skyldte dem! Det kræver indsigt og stædighed at få de korrekte opgørelser fra skat, og dermed skabe sig et overblik over hvor stor gælden reelt er. I dag kender han sin situation, og vi har lagt en plan for hvordan han kan betale gælden tilbage samtidig med at han driver sin virksomhed.

 

 

Hvor længe vil du vente før du får styr på din gæld og din økonomi? Uvisheden, skylden og skammen holder mange tilbage fra at opnå økonomisk succes.

Hvis du er klar til at handle vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Det starter med at du skriver lidt om dig selv, det giver mig en fornemmelse af din situation inden vi tager en snak for at se om vi er et match til et evt. samarbejde. Samtalen er uforpligtende, foregår telefonisk og alle oplysninger jeg får er naturligvis fortrolige.

Er du klar på at gøre det, der skal til?

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest