Strategidag

- Mindre bøvl, mere tid!!

Vil du have mere ud af din virksomhed her og nu?

Drømmer du om mere tid til det sjove, og dermed mindre tid til de tunge og kedelige opgaver? Vil du have mere struktur på de administrative opgaver som regnskab, moms og skat? Føler du at for lidt af din tid bliver brugt på værdiskabelse og kreativitet i din virksomhed? Kunne du tænke dig en sparringspartner med solid økonomisk og forretningsmæssig forståelse?

Så book din strategidag nu!!

På en strategidag arbejder vi i dybden med det der er allervigtigst for dig, så du får mere succes i din virksomhed.

Efter en strategidag med mig, har du ro i maven og en klar vej at gå. Moms, regnskab og skat holder dig helt sikkert ikke længere vågen om natten, til gengæld får du mere tid til det der er rigtig sjovt!! Du vil være klar til at føre dine drømme ud i livet, da du har en struktur og handlingsplan der understøtter dine mål. Kort sagt er du blevet klædt på til at drive din forretning på en måde der er i overensstemmelse med dine drømme og mål.

 

Når du har booket din strategidag får du tilsendt et spørgeskema du skal udfylde. Herefter har vi en indledende telefonsamtale, hvor vi sammen finder ud af hvordan du og din virksomhed får allermest ud af strategidagen. På strategidagen udarbejder vi en konkret handlingsplan du skal hjem og implementere. 14 dage efter strategidagen har vi en opfølgende telefonsamtale, hvor vi evaluerer og opdaterer handlingsplanen, du kan stille spørgsmål og får en klar fornemmelse for hvor du er på vej hen.

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@louisevoss.dk

Vi vil altid have en uforpligtende samtale inden vi indleder et samarbejde, da jeg vil være sikker på at vi er et match.

Det praktiske:

Strategidage foregår i Nordsjælland i dejlige og inspirerende omgivelser og inkluderer fuld forplejning.

Prisen er 8.500 kr. eks moms.

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest