Vækstrevisor

- Hvad står i vejen for din vækst?

Den måde hvorpå du driver din forretning er afgørende for din succes. At opbygge og drive en forretning er essentielt for enhver virksomhedsejer.

Økonomi og regnskab er en vigtig del af det at drive en forretning. Det er  vigtigt at have struktur og en vis portion forståelse for regnskabet og økonomien. Du kan ikke overlade det totale ansvar for regnskabet til en revisor. Omvendt kan du lære utroligt meget om din virksomhed af tallene.

Men det er ligeså vigtigt at have en strategi der kan vise vejen klart. Ved at se på tallene kan vi sammen se om din strategi er i overensstemmelse med de mål og drømme du har for din virksomhed. Afspejler din nuværende strategi hvad succes betyder for dig?

Vil du skabe vækst i din virksomhed uden at gå på kompromis med dig selv og dine værdier? Resultater og vækst kan skabes på flere måder, og da ikke to virksomheder er ens er der ikke én formel der passer på alle. Derfor er det vigtigt at have en klar strategi der i overensstemmelse virksomhedsejerens mål og drømme. På den måde kan vækst og en solid virksomhed der handler fokuseret skabes.

Vil du have mere end blot en revisor? Hvis du vil have en økonomisk sparringspartner der kan se muligheder og være katalysator for vækst i din virksomhed så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg tilbyder meget mere end to streger under dit regnskab:
I samarbejde med dig at udarbejde en forretningsplan med strategi og handlingsplan i overensstemmelse med dine mål og drømme for din virksomhed

Det her er for dig der vil finde dine reelle mål og drømme for din virksomhed og føre dem ud i livet i en kick ass strategi der gør dig økonomisk uafhængig.  Det er IKKE et quick fix, men en proces hvor vi sammen finder den optimale måde t drive din forretning på. Målet er at skabe en økonomisk bæredygtig virksomhed, med dig i drømmejobbet som virksomhedsejer.

Struktur og kontrol over dit regnskab og din økonomi, at hjælpe dig til at blive din egen regnskabschef
Regnskabsrod giver mange søvnløse nætter og ondt i maven. Det er der heldigvis råd for!! Som virksomhedsejer er det vigtigt at bruge din energi på det væsentlige. Jeg tilbyder at gennemgå dit regnskab og din økonomi, og derefter sammen med dig skabe en struktur der kræver mindst muligt af din tid og giver dig præcis den information du har brug for, for at drive din virksomhed optimalt. Hvis du ønsker selv at stå for din egen bogføring, indberetning af skat og udarbejdelse af selvangivelse vil jeg gerne hjælpe dig på vej. Sammen finder vi dine behov og jeg skræddersyer et forløb der passer præcis til dig. Du KAN lære at  lave dit eget regnskab og læse regnskabstallene.
Udarbejdelse af dit regnskab, momsopgørelse og årsregnskab og herigennem at udforske muligheder for vækst

Jeg vil meget gerne lave din bogføring, momsindberetning og skat for dig. Inden vi indgår et samarbejde tilbyder jeg altid en samtale hvor vi taler om din virksomhed, hvis jeg mener der er muligheder for vækst vil jeg nævne det så vi sammen kan finde den bedste løsning for din virksomhed.

En klippekortsordning hvis du selv vil lave dit regnskab men ind imellem har spørgsmål

Klippekortsordningen er for dig der har brug for ekstra sparring over telefonen. Det kan være i forhold til regnskab, strategi, målsætning eller noget helt andet.

Foredrag
Om det at starte virksomhed og blive overvældet af alt det praktiske. Om det at miste fokus når væksten går rigtig hurtig i virksomheden. Eller om noget helt andet.

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest