Gør årsregnskab let - engang for alle!!

Og få et færdigt regnskab for 2015

Suger tanken om dit regnskab energi ud af dig? Ved du ikke hvor du skal starte og slutte når du skal i gang med dit regnskab? Måske sidder du med en bunke bilag, og selvom du kommer igennem dem alle sammen er du stadig usikker på om det du har lavet er rigtigt?

Føler du dig talblind og nervøs for om du laver fejl? Har du fornemmelsen af at du snyder dig selv i skat?  Er du lige blevet færdig med at betale restskat og vil gerne undgå de uforudsete indbetalingskort fremover?  Tænker du hvorfor moms ikke altid er 25%? Og hvad er det med repræsentation, gaver og blomster der er anderledes??

Du er på ingen måde alene om at have det sådan! Derfor tilbyder jeg nu dette kursus, hvor der er højt til loftet og masser af plads til ikke at vide ret meget om regnskab, skat og moms. Vi starter fra begyndelsen og ender med at have et færdigt årsregnskab, som vi sammen taster! Det bliver ikke lettere og billigere at lave OG forstå sit årsregnskab!

Hvis du vil gøre det så let som muligt for dig selv har du nu muligheden for at lave dit årsregnskab sammen med mig og få styr på årsregnskab, skat og moms – en gang for alle! Tænk på hvor meget energi det vil frigive, som du kan bruge på at drive din virksomhed. Jeg har lige nu 5 pladser på et eksklusivt forløb i grundlæggende regnskab, moms og skat.

 Efter forløbet:

•Har du et færdigt årsregnskab og en udfyldt selvangivelse for 2015, samt en skabelon du kan bruge i årene fremover.

•Har du styr på din forskudsopgørelse, hvordan den hænger sammen med din virksomhed og hvordan undgår du uforudsete skatteregninger.

•Kan du lave din momsafregning, taste den hos Skat og du ved hvorfor du indberetter det du gør

•Har du lært, hvordan du bruger dit regnskabsprogram optimalt for din virksomhed

 

Det praktiske:

Vi starter med en indledende 1 times snak om dine regnskabsmæssige udfordringer og mødes så på Bymose Hegn i Helsinge d. 1. marts og d. 15. marts kl. 10-15.

Investeringen i dig og din virksomhed er 8.500 DKK eks moms og dækker materialer og forplejning under kurset. Investeringen kommer tilbage igen mange gange, i forhold til at få en revisor til at lave det hele.

Din plads er sikret ved at indbetale det fulde beløb på konto 3409 11429467 og  sende mig en mail med dit navn, telefonnummer, dit CVR. nr. og evt. din hjemmeside til kontakt@louisevoss.dk. Herefter får du en bekræftelse fra mig. Der er kun meget få pladser, så det er først til mølle princippet der gælder.

Tilmelder du dig inden d.  1. februar, får du 1 times ekstra personlig sparring på udfordringer i din virksomhed. Sessionen foregår over telefonen og skal bruges 30 dage efter forløbet er afsluttet.

Hvis du har brug for en afklarende snak inden du tilmelder dig, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@louisevoss.dk eller tlf. 28896151.

Om Louise Voss:

Jeg tror på at alle dine drømme og mål kan blive opfyldt, hvis du tager ansvar for det. I min virksomhed hjælper jeg selvstændige og virksomhedsejere med at lette det administrative arbejde. Jeg ved at moms, skat og regnskab er et område der er vigtigt at have fuldstændig styr på hvis du vil have succes i din virksomhed, men det er ikke det eneste.

Derfor arbejder jeg med regnskaber på en måde, så du får mest muligt viden ud af tallene – og dermed kan bruge dem til at skabe mere vækst i din virksomhed.

Jeg har de sidste år arbejdet med mange konsulenter, terapeuter, undervisere, foredragsholdere, musikere, mentorer og coaches. Men jeg har også solid erfaring fra arbejde med butikker og håndværkere og lign.

 

 

Sagt om Louise af kunder:

”Nu er der endelig kommet struktur og ro på økonomien, både privat og i min virksomhed. Louise har fået styr på regnskabet så jeg kan koncentrerer mig om mit arbejde.” Linda P, stand up- komiker

”Man bruger ikke penge på en god revisor! ….Man tjener penge på en god revisor!… Tak Louise!”

 

”Jeg kan kun anbefale Louise! Hun hjælper mig og min virksomhed, både med at tjene penge, men også med at give mig frihed til at koncentrere mig om det jeg er god til. Og det er IKKE regnskaber.” Christina Sederqvist, komiker, forfatter og klummeskribent

 

 

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest