Lær at hæve dit Pengemindset – og bliv økonomisk fri   

Føler du, at du gør alt det rigtige – og alligevel ikke opnår de resultater du ønsker dig?

Knokler du – uden overhovedet at tjene nok?

Er du træt af, at du ved, at du er hamrende dygtig til at hjælpe mennesker – men du har bare så svært ved at få nok kunder i din forretning?

Synes du at alt det med at sælge, sætte pris på dig selv og kræve penge for det, du laver, er svært?

Så er der en stor sandsynlighed for, at dit mindset er det, der står i vejen for dig.

Dit businessmindset.

Dit pengemindset.

Penge har også følelser – nemlig dine.

Hvis du ikke er bevidst om dine tanker, mønstre og handlinger omkring penge, vil dine følelser og gamle overbevisninger styre din indtjening – og din økonomi. Det kan være, at du føler, at det er svært for dig at tjene penge, samtidig med, at det ser så let ud for andre.

Måske oplever du, at uanset hvor meget du har, så føler du aldrig, der er nok – og er evigt urolig over om pengene en dag slipper op.

 

På kurset lærer du hvilke handlinger, mønstre og overbevisninger, der har holdt din økonomi nede. Alt det får du redskaberne til at sige farvel til nu – så der kan blive plads til helt nye muligheder.

Du vil også lære præcis hvad du, i din unikke virksomhed, skal investere i, så netop DU omsætter for endnu mere – sammen med dit nye

pengemindet vil det give dig helt nye økonomiske resultater.

 

Praktisk

Tid: 

Sted: 

Ankomst fra kl. 9.30- 10.00, hvor der vil være morgenmad og kaffe. 

Lækker frokost, drikkevarer og kage er inkluderet. 

Hele dagen foregår md udsigt til vand og skov

 

 

 

Der er som sådan ikke noget der er rigtigt eller forkert – men der er metoder, der kan sikre dig, at du rent faktisk tjener penge, hver gang du har et salg, at dine priser passer til det liv du gerne vil leve – og at det føles godt for dig. 

Alle tre metoder kombineres i dette kursus.  

For at du ikke risikerer at skulle opgive drømmen om at være selvstændig, har jeg lavet Sæt den helt rigtige pris – og tjen det du er værd. I kurset får du prisberegneren, der hjælper dig til at sætte den rigtige pris, så du penge du tjener, også føles gode at tjene.  

Få adgang til Sæt den helt rigtige pris – og tjen det du er værd 

For kun 625 kr.   

Beregneren i 6 forskellige versioner. Der er også en der er skræddersyet til din branche: 

 • Behandlere og coaches
 • ​Konsulenter og freelancere
 • Fysisk butik
 • ​Webshop med produkter
 • ​Online salg af kurser
 • ​Produktion af serviceydelser eller varer

  Du får også: En guide der hjælper dig til at vælge præcis den beregner, der er rigtig for dig

  FÅ OVERBLIK – SÅ DU VED AT DINE PRISER ER HELT RIGTIGE OG HJÆLPER DIG TIL AT SKABE DET OVERSKUD DU GERNE VIL HAVE, VED AT:  

  → have overblik over din økonomi  

  → vide at du tjener penge HVER gang du sælger 

  → få vished for din mavefornemmelse  

  → kende de små justeringer, der giver mest 

  → vide at der er større overskud til dig selv 

  Alt det får du med:  

  Du får en branchetilpasset prisberegner, der viser hvordan du tjener penge i din forretning hver måned, så du kan den løn du er værd – og som føles fantastisk for dig. 

  Du får overblik over DINE prisers betydning for din økonomi let og overskueligt.  

  Når du kombinerer de to metoder, rammer du rigtigt – fordi det føles godt i maven OG du tjener penge samtidig. 

  DE RESULTATER DU FÅR: 

  • Overblik over dine priser
  • Plan for at få den helt rigtige løn
  • Overskud i økonomien
  • ​Større økonomisk forståelse for din forretning
  • Fokus på dine omkostninger
  • Guide til at prissætte rigtigt
  • Overblik over dit pengeflow
  • ​Ro i maven

  Overblik: 

  Den pris du skal tage, serveret til dig. ​Let overblik over hvilke omkostninger der er størst i din branche – og hvilke der æder dit overskud ​

  Beregneren er skræddersyet til din virksomhed. ​Du beslutter hvad du vil have i løn – beregneren klarer resten. Der er allerede tastet de mest almindelige omkostninger ind – skræddersyet til din branche.

  Overskud: 

  Mere overblik og ro

  Guide til dine priser

  ​Styr på din økonomi

  ​→ Beregneren er simpel for dig. ​Du taster tallene ind ​beregneren ordner resten

  Hvorfor virker det…. 

  Jeg og mine kunder har brugt modellen igen og igen, og mine kunder har fået overblik og mange a-ha-økonomi-oplevelser undervejs.

  ​Jeg har lavet alle fejlene og det tog lang tid og kostede lidt knubs at finde opskriften.

  ​Jeg har samlet al min erfaring og viden i den her metode, så du kan slippe for al besværet.

  + 1.000 kr. i rabat på min populære MASTERCLASS “Fjern flaskehalsene for hvor meget du kan tjene i din forretning – ved at skabe overblik og overskud”

  Når du investerer i “Sæt den helt rigtige pris – og tjen det du er værd”, får du muligheden for at tilmelde dig min MASTERCLASS “Fjern flaskehalsene for hvor meget du kan tjene i din forretning – ved at skabe overblik og overskud”. Dette tilbud gælder kun for dig, som investerer i “Sæt den helt rigtige pris”. 

  I MASTERCLASSEN lærer jeg dig, hvordan du finder og fjerner de 8 flaskehalse der hapser dit økonomiske overskud, dræber din energi og tager og din tid. MASTERCLASSEN vil lærer dig at tage kontrollen over din økonomi tilbage, så du kan skabe mere overskud og tjene flere penge samtidig med at du beholder flere til dig selv.

  Mine kunder siger:

  Hej, jeg hedder Louise 

  Til daglig hjælper jeg selvstændige, med at skabe overblik over deres økonomi og mere overskud i deres virksomheder. Det har gjort siden 2012, hvor jeg blev selvstændig.  

  Udover min uddannelse og erfaring som revisor, har jeg taget mange uddannelser der giver mig en stærk forståelse af de udfordringer, mennesker jeg møder, står overfor.

  Mine uddannelser tæller blandt andet: uddannelse i penge mindset, healer, udvidet excel, foredragsholder, guide uddannelsen og massør.

  Jeg tror på, at økonomi og forretning handler om det hele menneske. 

  På min rejse, både som selvstændig og rådgiver, har jeg samlet de bedste metoder og værktøjer til at vækste sin forretning.  

  Mine metoder er forfinet og skåret ind til benet, så jeg i dag ved præcis, hvad der skal til for at skabe en virksomhed, der tjener gode penge til dig i mange år fremover. 

  Du kan også komme i gang lige om lidt…

  men måske tænker du… “Hvorfor sælger du, dit produkt så billigt?”

  – Jeg ved godt at jeg kunne tjene mere på det her produkt, fordi det er meget mere værd end det koster. Når jeg alligevel sælger det til en så lav pris, så skyldes det at jeg gerne vil gøre det let tilgængeligt, for alle, uanset baggrund og erfaring. Du kan se det som min bedste måde at give tilbage på – det er essensen af min erfaring, faglighed og erfaring – kogt ned og samlet lige her.

  Ofte stillede spørgsmål… 

  Hvilke virksomheder passer metoden til?

  Modellen og beregneren er skræddersyet til behandlere, coaches, fysiske butikker, frisører, blomsterhandlere, konsulenter, freelancere, webshop ejere, produktionsvirksomheder, smykke – og skønhedsproducenter, digitale vidensvirksomheder, online salg. Kort sagt alle 

  Hvad hvis jeg ikke har en virksomhed endnu?

  Så kan du komme RIGTIG godt fra start, og undgå de klassiske begynderfejl, som at tage alt for lave priser, have for høje omkostninger og ikke få den rigtige løn selv.

  Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det selv?

  Du får adgang til en lukket gruppe hvor du kan stille alle de spørgsmål du vil og få feedback. Kom med så vil jeg heppe på dig sammen med de andre iværksættere og virksomheder.

  Hvornår får jeg adgang til kurset?

  Du får en e-mail lige efter du har lagt din bestilling, hvor du får   et link til din medlemsside hvor det ligger klar med det samme.

  Vil det være pengene værd?

  Hvis du bruger modellen og bestemmer dig for at ville det her – så vil det. 

  Hvad hvis jeg ikke er god til at regne, excel og den slags?

  Du behøver ikke være dygtig til matematik for at bruge værktøjet heri. Du bliver guidet hele vejen. 

  Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

  Jeg samler kun på glade kunder. Derfor tilbyder jeg at du kan få dine penge retur inden for 14 dage efter dit køb, hvis du ikke er tilfreds. 

  Hvad hvis jeg har brug for en ekspert?

  Af og til har vi brug for en hånd. Jeg er specialist i økonomi og rådgivning for mindre virksomheder. Du kan fange mig her: kontakt@louisevoss.dk 

  Loading...