Jeg har givet mig selv lønforhøjelse
 

Det føles helt fantastisk dejligt at kunne gøre det.

Drømmer du om at give dig selv en lønforhøjelse der kan mærkes? Og at vide du kan få det udbetalt hver måned fremadrettet? Så du hver måned ved hvad du får i løn? Kunne du tænke dig at det ikke er resterne efter at alle andre er betalt der er til dig, men at du kender din månedsløn hver måned? Og at du ved der er penge nok til at betale den?

Jeg holdt en lille medarbejdersamtale med mig selv, og
besluttede at jeg fortjente en lønforhøjelse?

..… nej, sådan foregik det naturligvis på ingen måde. Jeg har en klar plan der er i tråd med min overordnede strategi for hvad jeg selv skal have i løn fra min virksomhed – og den følger jeg.

Jeg har i det sidste 1,5 år udbetalt det samme beløb til mig selv hver eneste måned, nemlig det jeg skal bruge i min privatøkonomi – resten har jeg ladet være i min virksomhed og størstedelen har jeg brugt til at investere i at udbygge min forretning så den er gearet til at følge med den vækst jeg lige nu oplever.

Min plan har hele tiden været , at når jeg giver mig selv en lønforhøjelse, skal det være en reel lønforhøjelse – det vil sige at det først sker når jeg er sikker på at økonomien i min virksomhed kan bære den højere omkostning fremadrettet.

Hvis min løn svinger hver måned, giver det uro både i min privatøkonomi og i min virksomhedsøkonomi og det er jeg ikke interesseret i.

Så i dag besluttede jeg, med ro i maven, at det er tid til en lønforhøjelse, fordi jeg ved at min virksomhed kan bære det fremadrettet.

I aften inviterer jeg min familie ud at spise – det synes jeg vi alle sammen har fortjent.

De bedste hilsener

Louise

Er du interesseret i at maksimere både dit udbytte og tid?

Så kunne det være mit webinar var noget for dig. I dette webinar kommer jeg omkring hvordan du kan vækste dit økonomiske resultat ved hjælp af 5 trin, og hvilke faser du som virksomheder, bliver nødt til at gennemgå.

Blogindlæg.

Jeg blev kaldt uprofessionel

Jeg har altid frygtet kritik. I mit professionelle liv, først som ansat revisor og siden som selvstændig økonomisk rådgiver, har jeg altid undgået konfrontationer og konflikter – og derfor været alt for sød og eftergivende.  Konsekvensen af at være for sød og...

10 tips til at få flere penge i din privatøkonomi

Der er ting, der er vigtigere end at have mange penge! Det er, at have ro i maven og styr på økonomien på vejen imod økonomisk succes. Du får aldrig mange penge, hvis ikke du får styr på det grundlæggende først.   Herunder er mine bedste 10 tips...

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This