GÅ EFTER PENGENE – SÅ DET BLIVER SJOVT

GÅ EFTER PENGENE – SÅ DET BLIVER SJOVT

Ved du om du tjener penge på dine ydelser og produkter?

Ved du, hvor du skal fokusere for at opnå størst overskud ved mindst muligt arbejde?

For 6 måneder siden havde jeg en kunde der i 2 år havde haft underskud i hans virksomhed. Han anede ikke hvad han skulle stille op og nævnte finanskrisen som grund til det manglende overskud.

Min kunde var nået til et punkt hvor han skulle vælge imellem at lukke sin virksomhed og få sig et job eller ændre den måde han drev virksomhed på så han begyndte at tjene penge. Vi havde en længere snak om branche, kunder, leverandører og mulige årsager til det manglende overskud.

I løbet af vores samtale stod det klart at han ikke havde styr på hvor i hans virksomhed han tjente penge. Han laver skræddersyede løsninger til private der både indebærer varer og ydelser. Han havde ikke den nødvendige information for at kunne give de rigtige tilbud til sine kunder og risikerede derfor at arbejde gratis eller tabe penge nogle dage. Helt uden at være klar over det…

Vi lavede sammen en analyse af økonomien i hans virksomhed. Dette brugte vi som udgangspunkt for at lave en ny målsætning for ham og hans virksomhed, og en strategi der kortsigtede fokuserede på at tjene penge og langsigtet fokuserede på at få den virksomhed og det arbejdsliv han drømmer om.

Nu 6 måneder senere har min kunde en klar vej at gå, og han ved at han tjener penge hver dag han arbejder. Det gør det lidt sjovere at gå på arbejde. Til næste år forventer han overskud, og vi planlægger lige nu de næste skridt i hans virksomhed.

Vil du være sikker på at du tjener penge når du sælger noget?

Vil du have et solidt økonomisk fundament at arbejde ud fra så du kan udfolde din kreativitet?

Jeg er uddannet revisor og har gennem årene set hvordan virksomheder bruger deres ressourcer på en måde så de ender med at træde vande i stedet for at få fremdrift. Efter jeg selv er blevet selvstændig, er det blevet min mærkesag, at hjælpe virksomheder til at få fokuseret vækst. Det er bare sjovere at tjene penge i sin virksomhed.

 

Tak fordi du læste med.

;-)Louise Voss

Er du interesseret i at maksimere både dit udbytte og tid?

Så kunne det være mit webinar var noget for dig. I dette webinar kommer jeg omkring hvordan du kan vækste dit økonomiske resultat ved hjælp af 5 trin, og hvilke faser du som virksomheder, bliver nødt til at gennemgå.

Blogindlæg.

Jeg blev kaldt uprofessionel

Jeg har altid frygtet kritik. I mit professionelle liv, først som ansat revisor og siden som selvstændig økonomisk rådgiver, har jeg altid undgået konfrontationer og konflikter – og derfor været alt for sød og eftergivende.  Konsekvensen af at være for sød og...

10 tips til at få flere penge i din privatøkonomi

Der er ting, der er vigtigere end at have mange penge! Det er, at have ro i maven og styr på økonomien på vejen imod økonomisk succes. Du får aldrig mange penge, hvis ikke du får styr på det grundlæggende først.   Herunder er mine bedste 10 tips...

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This