Er du selvstændig revisor-bogholder-regnskabs ekspert med mod på nye opgaver?
Er du mit nye faste revisor-bogholder-regnskabs bagland?

Er du nysgerrig, faglig og fleksibel? Bliver du glad ved tanken om at det du afleverer til kunderne er 100% i orden? Er du faglig til fingerspidserne?

Og kan du nikke genkendende til nedenstående:

– Du har styr på årsrapporter, moms, bogføring og løn
– Hvis der er noget du ikke ved, finder du af du det
– Du tænder på struktur og system, og ser det som en selvfølgelighed konstant at optimere arbejdsgange – både for dig selv og dine kunder
– Du ved, at din fineste opgave er at give kunderne ro i maven OG sikkerhed for at ALT bliver ordnet af dig – og du ved hvordan du gør netop det!
– Kort sagt, du er vild med de fleste opgaver indenfor regnskab og administration

Så er du måske den rette til at arbejde for mig!

Jeg søger en selvstændig person eller mindre virksomhed, til at være mit faste og sikre bagland på regnskabsdelen i min virksomhed. Min forretning er i vækst og jeg har derfor brug for en fleksibel og løsningsorienteret selvstændig revisor-bogholder-regnskabs ekspert.

Jeg tilbyder:
– Frihed for dig til at arbejde når du har lyst, og fuldt ansvar for dine opgaver
– Meget forskelligartede opgaver
– At du bliver ansvarlig for nye produkter
– Indsigt i en anderledes måde at drive forretning på
– Mulighed for partnerskab på sigt

Hvis du tænker at det her er muligheden du har VENTET på, så vil jeg bede dig om;
1) at tjekke min hjemmeside ud og overveje om du kan se dig selv arbejde tæt sammen og for mig
2) hvis du stadig tænker JA SELVFØLGELIG
3) så send mig en mail gerne med en video, hvor du fortæller

A) om din erfaring med regnskab
B)hvilke opgaver du elsker allermest
C)hvilke du ikke bryder dig om
D)hvad du drømmer om i dit arbejdsliv
E)hvorfor du er sikker på at vi to tilsammen kan ændre verden for vores kunder.

Det betyder ikke noget hvor du bor geografisk, men du skal have mulighed for at kunne mødes 1-2 gange om året i København. Jeg tilbyder IKKE en fuldtidsansættelse.

Jeg ser frem til at høre fra dig

De bedste hilsener

Louise Voss

kontakt@louisevoss.dk

 

 

 

 

Er du interesseret i at maksimere både dit udbytte og tid?

Så kunne det være mit webinar var noget for dig. I dette webinar kommer jeg omkring hvordan du kan vækste dit økonomiske resultat ved hjælp af 5 trin, og hvilke faser du som virksomheder, bliver nødt til at gennemgå.

Blogindlæg.

Jeg blev kaldt uprofessionel

Jeg har altid frygtet kritik. I mit professionelle liv, først som ansat revisor og siden som selvstændig økonomisk rådgiver, har jeg altid undgået konfrontationer og konflikter – og derfor været alt for sød og eftergivende.  Konsekvensen af at være for sød og...

10 tips til at få flere penge i din privatøkonomi

Der er ting, der er vigtigere end at have mange penge! Det er, at have ro i maven og styr på økonomien på vejen imod økonomisk succes. Du får aldrig mange penge, hvis ikke du får styr på det grundlæggende først.   Herunder er mine bedste 10 tips...

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This