Er din gæld til skat ligeså stor som din succes?

Har du en stor gæld til skat eller andre, der holder dig vågen om natten? Er det en gæld der slet ikke stemmer overens med omverdenens indtryk af dig og din virksomhed? Fordi alle tror du har stor succes?

Er det en gæld der holder dig tilbage fra at udleve det du virkelig drømmer om, både i din virksomhed og privat?
Jeg har oplevet mange succesfulde virksomhedsejere der er endt med en stor skattegæld, bare fordi de var lidt for succesfulde. De allermest succesfulde virksomhedsejere kommer nemlig ofte så godt fra start i deres virksomheder, at pengene strømmer ind og så løber virksomhedsejeren hurtigere og hurtigere for at følge med. Måske kender du det selv?

Og så virker alt det der skat og moms ikke så vigtigt længere, fordi alt går jo virkelig godt – der er bare lidt for travlt, så det mindst vigtige bliver udskudt og udskudt og udskudt…. Fordi du tænker, at du selv bør lave det regnskab, hvor svært kan det være? Eller du tænker, at det er ALT for dyrt at finde en bogholder eller en revisor?

En dag er det blevet udskudt liiiige lidt for længe, alt det der regnskab og skat og moms. Og så risikerer det at blive rigtigt dyrt!! Fordi skatten og momsen er brugt på at reinvestere i virksomheden eller på forbrug eller noget helt tredje. Pengene er væk, og jo større succes du har haft, jo mere skylder du til skat.

Av, det gør ondt at have en skattegæld. Det er fyldt med dårlig samvittighed ikke at have styr på sit regnskab, samtidig med at alle ens omgivelser tror du har kæmpe succes i din virksomhed. Måske er det kun dine allernærmeste der ved noget om gælden?

Jeg har hjulpet mange før dig, til at få styr på gælden OG den dårlige samvittighed. Der er ikke noget jeg ikke har set og hørt, og jeg VED du kan komme af med din gæld og komme til at tjene endnu flere penge. Men det kræver du stikker hovedet ud af busken og er klar til handle.

Jeg har set mange virksomhedsejere i samme situation som dig, der har givet op og lukket butikken, selvom det ikke havde været nødvendigt!

Og DET vil jeg gerne ændre for dig, hvis jeg kan! Så hvis du lige nu er klar til at skabe klarhed over hvad der skal være dit næste skridt OG du er klar til at handle – vil jeg gerne tilbyde dig en fuldstændig uforpligtende samtale. Formålet med samtalen er udelukkende at skabe KLARHED for dig om din situation. Det er 5 samtaler jeg giver væk, ansøg HER

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsener

Revisor

Louise

Er du interesseret i at maksimere både dit udbytte og tid?

Så kunne det være mit webinar var noget for dig. I dette webinar kommer jeg omkring hvordan du kan vækste dit økonomiske resultat ved hjælp af 5 trin, og hvilke faser du som virksomheder, bliver nødt til at gennemgå.

Blogindlæg.

Jeg blev kaldt uprofessionel

Jeg har altid frygtet kritik. I mit professionelle liv, først som ansat revisor og siden som selvstændig økonomisk rådgiver, har jeg altid undgået konfrontationer og konflikter – og derfor været alt for sød og eftergivende.  Konsekvensen af at være for sød og...

10 tips til at få flere penge i din privatøkonomi

Der er ting, der er vigtigere end at have mange penge! Det er, at have ro i maven og styr på økonomien på vejen imod økonomisk succes. Du får aldrig mange penge, hvis ikke du får styr på det grundlæggende først.   Herunder er mine bedste 10 tips...

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This