Har du en stor gæld til skat eller andre, der holder dig vågen om natten? Er det en gæld der slet ikke stemmer overens med omverdenens indtryk af dig og din virksomhed? Fordi alle tror du har stor succes?

Er det en gæld der holder dig tilbage fra at udleve det du virkelig drømmer om, både i din virksomhed og privat?
Jeg har oplevet mange succesfulde virksomhedsejere der er endt med en stor skattegæld, bare fordi de var lidt for succesfulde. De allermest succesfulde virksomhedsejere kommer nemlig ofte så godt fra start i deres virksomheder, at pengene strømmer ind og så løber virksomhedsejeren hurtigere og hurtigere for at følge med. Måske kender du det selv?

Og så virker alt det der skat og moms ikke så vigtigt længere, fordi alt går jo virkelig godt – der er bare lidt for travlt, så det mindst vigtige bliver udskudt og udskudt og udskudt…. Fordi du tænker, at du selv bør lave det regnskab, hvor svært kan det være? Eller du tænker, at det er ALT for dyrt at finde en bogholder eller en revisor?

En dag er det blevet udskudt liiiige lidt for længe, alt det der regnskab og skat og moms. Og så risikerer det at blive rigtigt dyrt!! Fordi skatten og momsen er brugt på at reinvestere i virksomheden eller på forbrug eller noget helt tredje. Pengene er væk, og jo større succes du har haft, jo mere skylder du til skat.

Av, det gør ondt at have en skattegæld. Det er fyldt med dårlig samvittighed ikke at have styr på sit regnskab, samtidig med at alle ens omgivelser tror du har kæmpe succes i din virksomhed. Måske er det kun dine allernærmeste der ved noget om gælden?

Jeg har hjulpet mange før dig, til at få styr på gælden OG den dårlige samvittighed. Der er ikke noget jeg ikke har set og hørt, og jeg VED du kan komme af med din gæld og komme til at tjene endnu flere penge. Men det kræver du stikker hovedet ud af busken og er klar til handle.

Jeg har set mange virksomhedsejere i samme situation som dig, der har givet op og lukket butikken, selvom det ikke havde været nødvendigt!

Og DET vil jeg gerne ændre for dig, hvis jeg kan! Så hvis du lige nu er klar til at skabe klarhed over hvad der skal være dit næste skridt OG du er klar til at handle – vil jeg gerne tilbyde dig en fuldstændig uforpligtende samtale. Formålet med samtalen er udelukkende at skabe KLARHED for dig om din situation. Det er 5 samtaler jeg giver væk, ansøg HER

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsener

Revisor

Louise

Få genvejen til en business du kan være stolt af HER

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This