Er du klar til at have det økonomiske overblik i din virksomhed, som om du selv var bogholder eller revisor, uden at du skal bruge tid eller energi på det?

Vil du vide hvad der skal til for at du kan vækste din forretning, uden at tage store økonomiske risici? Om økonomien udvikler sig som du selv forventer? Og om din forretning performer som den skal, i forhold til dens størrelse?

Vi ved at det koster kassen i både tid og energi når virksomhedsejere selv laver bogføring, skat og årsregnskab. Derfor tilbyder vi udelukkende ALT I EN LØSNINGER. Det betyder at det eneste du skal er, at udskrive fakturaer, evt. modtage varer og at DRIVE din forretning. Resten klarer vi.

Vi har ud fra mange års erfaring med mindre virksomheders økonomi og regnskab lavet ALT I EN LØSNINGER, der præcis matcher det niveau virksomhederne befinder sig på. Uanset hvilke faser de er i. Pakkerne er lavet, så du får præcis den information som medvirker til, at du kan drive din virksomhed til en økonomisk succes.

BOOK en tid i vores kalender til en uforpligtende snak om dit regnskab
Vi tilbyder følgende ALT I EN LØSNINGER;
BOOK en tid i vores kalender til en uforpligtende snak om dit regnskab

Louise har styr på det for mig, så jeg ikke skal bruge energi på det.

Jeg fik anbefalet Louise, da jeg skulle stifte nyt firma. Jeg ledte efter en ny revisor og havde kontakt med flere, men jeg syntes ikke rigtigt, at kemien var der.

Da jeg talte med Louise, forstod hun med det samme, hvad jeg havde brug for – og det hele lød tjekket og skønt.

Louise sender mig for eksempel en mail, når der skal indberettes moms.

Så spørger jeg: Skal jeg foretage mig noget?

Hun svarer: Nej.

Og det er sådan, jeg gerne vil have det: At hun har styr på det for mig, så jeg ikke skal bruge energi på det.

  Morten Jacobsen

Indehaver, Morten Jacobsen Make-up Effects

Jeg er sikkert ikke god nok til at sige det til hende, men jeg er meget glad for Louise og vores samarbejde

Jeg har truffet det valg, at vi kun fokuserer på de kerneprocesser, der skaber merværdi for virksomheden Innovisor i dens udvikling. Vi skal ikke bruge tid på støtteprocesser som for eksempel økonomi og bogholderi.

Så derfor har jeg valgt, at det skal outsources til Louise – og det foregår upåklageligt.
Der er ikke noget med at ringe frem og tilbage, det kører bare.
Vi har mindst mulig kontakt – og det er simpelthen princippet.

Jeg véd, det kører og jeg er sikker på, at jeg hører om det, hvis det ikke gør.
Hvis du spørger mig, hvor tilliden ligger, så har jeg større tillid til Louise end til min tidligere revisor. Jeppe Hansgaard

Indehaver, Innovisor

Hvis du har brug for den billigste revisor, der ordner dine regnskaber und nichts weiter, så er Louise ikke den du leder efter.

Louise er SÅ meget mere end bare en revisor.

Ved hendes knivskarpe blik for detaljen og min forretnings muligheder og højeste potentiale, har hun gang på gang hjulpet mig til at træde ind i MIT højeste potentiale. Fra at føle mig som et rodehovede, en uprofessionel amatør der ikke har styr på de formelle sider af min forretning, hjælper hun mig hver eneste gang ind i en tilstand af overblik, ro i maven og en oplevelse af at være Direktør i min virksomhed.

Det er ingen underdrivelse at sige, at samarbejdet med Louise har fået mig op i en helt anden liga, og højnet mit professionelle selvværd betragteligt. Med store konsekvenser til følge. Jeg er blevet mere modig. Mere tydelig. Mere visionær. Det har betydning for mig, personligt, og for den virksomhed jeg udvikler hele tiden.

For mig er dette virkelig investeringen værd –og mere til. Marie Moesgaard

Familiedialogen

Jeg kan kun anbefale Louise! Hun hjælper mig og min virksomhed, måde med at tjene penge, men også med at give mig frihed til at koncentrere mig om det jeg er god til. Og det er IKKE regnskaber. Christina Sederqvist

Forfatter, instruktør og skuespiller

Fra pengemangel til økonomisk succes

 

Få mini-bogen der viser dig hvordan. 

Tak for din tilmelding!

Pin It on Pinterest